Meest verkochte producten

Spandoek maken bij DVC: gebruik de designtool!

Vectors, graphics en unieke teksten. Jouw spandoek, jouw design. Bij jouw spandoekenspecialist ontwerp je je spandoek in enkele muisklikken online. Het formaat, het materiaal en de afwerking bepaal jij. Maak een spandoek met 30 jaar in dienst of verfraai je tuin met een spandoek. Laat een zelfgekozen print afdrukken op een spandoek met frame. Of laat je bedrijf opvallen met een reclame spandoek op events en beurzen. Welke wens je ook hebt en wat je ook wilt uitdragen: door een spandoek te maken, slinger jij je boodschap zo de wereld in. Voor iedereen en overal.

Spandoek maken: welke spandoek kies jij?

Kies jij voor een spandoek ontwerpen, dan heb je een ruim keus. De meest populaire categorieën in onze categorie ‘spandoeken’ zijn doeken in een standaard formaat, ECO doeken en bouwhekdoeken. Waar verkondig jij je boodschap? Jij kunt een spandoek maken op de volgende zeil- of polyester doeken:

Spandoek – standaard formaat:

Een simpel spandoek zonder poespas en met standaard afwerking. Hieronder verstaan we jouw tekst of logo, afgedrukt op het vlaggendoek Poly-Glans. Dit is het meest gangbare type met een eenvoudige afwerking en een scherpe prijs.

Spandoek eigen formaat:

Voorbijgangers lopen niet langer door, maar staan stil bij jouw vlag met een wel 3 meter of 9 meter lange boodschap. Op dit grote doekoppervlak valt jouw actie of boodschap op. Ideaal voor (tijdelijke) winkelacties of tijdens sportevenementen binnen en buiten. Dit doek doet het ook leuk als terrasdoek op je balkon of aan het tuinhek

Spandoek ECO:

Staan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij jou hoog op de agenda? Kies dan voor spandoeken ontwerpen van 100% gerecyclede petflessen

Bouwhekdoek:

Een meterslang reclamedoek als bewegwijzering bij events of als opvallende boodschap bij een bouwplaats of evenement

Spandoek met frame:

Geen wind kan jouw boodschap wegvagen. Dit stevige spandoek hangt aan een frame van steigerbuizen en zit muurvast. Aan de gevel bijvoorbeeld of juist staand als promotiemateriaal tijdens beurzen en events

Dranghekdoek:

Een spandoek maken kan wel eens de oplossing zijn voor saaie dranghekken. Door een spandoek te ontwerpen wordt dit hekwerk ineens stukken leuker. Voortaan trek je de aandacht en staan voorbijgangers wellicht vaker stil.

Signus ONE:

Een ware hit onder de promotiemiddelen is dit luxe paviljoen genaamd Signus ONE. Met zijn opvallende organische design is dit promotiemiddel een flinke publiekstrekker. Een groot voordeel is dat het doek in slechts enkele seconden staat. Dit doe je heel gemakkelijk zonder extra mankracht, maar met meegeleverde elektrische pomp. Het voordeel van de Signus ONE? De drie segmenten zijn eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties. Handig!

Spandoek ontwerpen van diverse materialen in verschillende formaten

Afhankelijk van de keuze voor het soort spandoek kun je kiezen uit verschillende polyester doeksoorten en zeildoeken om jouw spandoek te maken. De keuze voor een bepaald soort materiaal hangt niet enkel samen met het soort spandoek, maar ook met de locatie waar jij je boodschap wilt verkondigen. Voor waaierige plekken kies je eerder voor een spandoek met gaatjesstructuur en voor een stille winkelruimte kies je sneller voor een polyester doek.

Weet jij al welk formaat je nodig hebt om je spandoek te ontwerpen? Elke boodschap vraagt om een bepaalde (letter)ruimte. Zoek je een specifiek formaat polyester doek of zeil en staat deze afmeting er niet tussen? Vraag dan een offerte aan bij DVC!

 

Persoonlijk advies over spandoeken?

Bij DVC kies je zelf hoe je je producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kun je zelf je producten samenstellen, 24 uur per dag!

Kom je er even niet uit? Onze medewerkers van het team support helpen je graag verder via de live chat, telefoon of mail.

Bekijk veelgestelde vragen

Wij zijn bereikbaar op ma-vr tussen 08:30 - 17:00


Extra informatie

Bijlages

Veel gestelde vragen

Wat kost een spandoek laten maken?
De voordeligste optie voor een spandoek ontwerpen bij DVC is wanneer je kiest voor een spandoek maken van standaard formaat. Hoe kleiner, hoe goedkoper. Het kleinste standaard formaat van 75×150 cm kost € 24,50.

Wat is een normaal formaat spandoek?
Het meest gekozen formaat spandoek heeft de volgende afmetingen: 75×150 cm, 75×200 cm, 75x 250 cm, 75x 300 cm, 100×250 cm, 100×300 cm, 100×350 cm en 100x 400 cm.

Welke stof voor spandoek?
Elke boodschap en elk soort spandoek vraagt om een ander materiaal. Bij ons kun je kiezen uit een polyester doek, maar ook uit zeildoeken en PVC doeken met verschillende bedrukkingstechnieken. Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan kun je ook kiezen voor een spandoek maken van petflessen. Benieuwd naar de doekkwaliteiten? Neem contact op met jouw spandoekenspecialist. We sturen je graag enkele stalen toe!