6 praktische cadeautips voor vaderdag

6 praktische cadeautips voor vaderdag

Niet vergeten, op de derde zondag van juni is het tijd om alle vaders in het zonnetje te zetten. Dit jaar is het op 20 juni 2021 vaderdag. En wat is er nu beter dan een praktisch cadeau? Leuk om te geven, nog beter om te krijgen: Hij heeft het verdiend! Wij geven je graag een paar cadeautips voor Vaderdag waar je jouw vader ongetwijfeld blij mee maakt!

#1 Vlaggenstok set voor aan de gevel

Dat is nou handig; met de set vlaggenstok compleet is jouw vader in één keer klaar om de vlag uit te hangen aan de gevel! Met een sterke aluminium houder, een houten stok met witte coating en oranje knop en een handige set flagclips hangt hij in een handomdraai de vlag uit. Deze set is onmisbaar in het huishouden en uitermate handig tijdens feest- en gedenkdagen!

#2 Eenvoudig de vlag uithangen met de handystick

Hangt de vlaggenstokhouder net iets te hoog en is het iedere keer weer een gedoe om de vlag uit te hangen? Een handystick is het perfecte cadeau om te geven. Geen gepruts meer, hier heeft jouw pa gegarandeerd jarenlang profijt van!

# 3 Een stukje provincie cadeau

Een provincievlag of provinciewimpel is een echte eyecatcher voor aan de vlaggenstok of vlaggenmast. Deze toffe items vallen lekker op in de tuin en dienen als vrolijke aankleding. Verkrijgbaar in diverse maten, voor boot, gevel of mast.

Creatieve tip: Een bootvlag is ook een leuk item om de caravan mee te versieren.
Een provinciewimpel is een echte eyecatcher voor in de mast
Een provinciewimpel is een echte eyecatcher voor in de mast

# 4 Geef de vlaggenmast een verwenbeurt

Staat er een vlaggenmast in de tuin die wel wat aandacht kan gebruiken? Verwen de mast met een flinke wasbeurt. Kost alleen wat tijd, maar de uitwerking is ongekend. Een trotse masteigenaar zal altijd blij zijn met het resultaat. Als kroon op je werk kun je natuurlijk een fonkelnieuwe mastknop cadeau doen: Voor een stralend eindresultaat!

# 5 Een persoonlijk fotocadeau

Een leuk familiekiekje voor aan de muur: Een tijdloos cadeau dat het altijd goed doet! Ga eens voor een stoere foto op aluminium. Leuk om binnen of buiten op te hangen! Een persoonlijker cadeau is er niet.

# 6 Verras de voetbalfan met leuke oranje items!

Is jouw vader sportfan in hart en nieren? Dat komt goed uit, de sportzomer staat voor de deur! Op 11 juni start het lang verwachte EK Voetbal en de dag na Vaderdag 2021 staat Nederland op het punt om Noord-Macedonië te verslaan in de laatste kwalificatiewedstijd. Met deze oranje items van DVC kan jouw vader het Nederlands Elftal helemaal in oranjesferen aanmoedigen. Wij duimen samen met jou op een goede afloop! Mocht ons elftal de kwalificatiewedstrijden niet halen, niet getreurd. Met onder andere het EK Hockey, Olympische Spelen en de kwalificatiewedstrijden van de Oranje Leeuwinnen in het vooruitzicht, valt er genoeg te juichen! Oranje aankleding komt dan zeker ook van pas.

 

Wat denk jij, zaten er goede cadeautips voor Vaderdag tussen?