Bedrijfsauto laten wrappen, hier moet je op letten!

Bedrijfsauto laten wrappen, hier moet je op letten!

Stap in je bedrijfsauto en maak kilometers: langs drukke woonwijken en over de snelweg. Met reclame op jouw bedrijfsauto trek je de aandacht van andere weggebruikers en jouw toekomstige klant. We wrappen niet alleen auto’s, maar ook vrachtwagens en bestelbusjes. Wil jij je jouw auto wrappen? In dit artikel vertellen wij waar je zelf op moet letten.

Dit zijn de regels voor auto wrappen

Door jouw auto te wrappen toveren we je auto in een mum van tijd om tot een rijdende reclamezuil. We voeren je huisstijl door over de hele auto, waardoor er niets meer overblijft van de originele kleur. Daar moeten we even oppassen. Want de kleur van jouw auto staat ook op het kentekenbewijs. Als je auto voor het grootste deel een andere kleur krijgt, moet je dat doorgeven bij het RDW.

Zo simpel is het

Een boete? Die wil je natuurlijk het allerliefst ontlopen en zo moeilijk is het niet. Via het online formulier van het RDW geef je gratis én gemakkelijk de kleurwijziging door. Kies één van die tien basiskleuren, zoals blauw, rood of wit. Staat jouw kleur er niet tussen? Kies de kleur die het dichts bij de kleur van jouw auto komt. Je moet altijd een foto van je auto met het kenteken meesturen. Dus als het RDW het niet helemaal met je eens is, dan zetten ze alsnog de juiste kleur op jouw kentekenbewijs.

Het wrappen van jouw auto

Naast dat we jouw hele auto wrappen, kunnen we het ook houden bij een kleine tekst of een logo. Dat kan op basis van een eigen ontwerp of wij maken een opvallend ontwerp voor je. Het wrappen van je auto doen onze specialisten van de SignStore in Amsterdam. Het is afhankelijk van het ontwerp, maar vaak kun je erop wachten. Wij zetten een lekker kopje koffie voor je klaar.

Wij denken met je mee

Wil jij je jouw auto laten wrappen? Via onze webshop vraag je gemakkelijk een offerte aan. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij denken graag met je mee. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.