De leukste fotoproducten voor buiten ☼

De leukste fotoproducten voor buiten ☼

Richt jouw tuin, terras of balkon in met de leukste items voor buiten van STIJLDOK! Kies jouw favoriete spreuk, print of foto en geef jouw plekje buitenshuis een budget proof mini make over.

STIJLDOK heeft 4 fotoproducten in haar assortiment die geschikt zijn om buiten op te hangen. Zo kun jij ook daar het helemaal naar eigen smaak inrichten. Je levert je eigen ontwerp aan en bestelt eenvoudig via de desktop website!

Tuinposter

Tuinposters zijn helemaal in. Een makkelijke én opvallende eyecatcher voor iedere buitenmuur of schutting die wel opgefleurd mag worden. Je kunt rechthoekige tuinposters tot een formaat van 1×1.5m laten bedrukken en een vierkante tuinposter kun je maximaal in de grootte 1x1m bestellen!

Tuinplaat

Een tuinplaat is, zoals de naam al zegt, een harde plaat. Minder gevoelig voor wind dan een tuinposter maar even vochtbestendig en duurzaam. Bestel jouw gepersonaliseerde tuinplaat met bijvoorbeeld je favoriete vakantiefoto en waan je op je favoriete vakantiespot. Of kies voor een afdruk van jouw huisdier of (klein)kind om jouw tuin of balkon op te fleuren. Heb je inspiratie nodig of kies je liever voor een standaard ontwerp?

Tuinschilderij

Een tuinschilderij is een foto op canvas, maar dan op waterafstotend materiaal. De manier om wat gezelligheid te brengen in jouw tuin of op je balkon! Het verschil met een tuinposter is de afwerking: het tuinschilderij wordt op een frame gespannen en een tuinposter is afgewerkt met een zeilring in iedere hoek.

Muurcirkel

Muurcirkels kun je bij ons bestellen met de keuze uit twee materialen. Wil je een muurcirkel buiten gebruiken? Aluminium is hier heel geschikt voor. Muurcirkels zijn helemaal hip en een stijlvol item voor iedere muur die extra aankleding en kleur kan gebruiken. Kies het formaat dat bij je past en ontwerp jouw muurcirkel zelf met een eigen foto, print of spreuk, zo heb je altijd een uniek item wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden!

Ben je uitgekeken op je kunstwerk buiten? Natuurlijk zijn alle items ook zeer geschikt voor binnen. Kunnen we je ergens mee helpen met jouw fotoproducten voor buiten? Neem dan gerust contact op via de chat!