De meest exclusieve mast, de Windswinger Pro

De meest exclusieve mast, de Windswinger Pro

De koning van de baniermasten is onze Windswinger Pro, deze bijzonder kwaliteitsmast van aluminium bevat een speciale interne mechaniek waardoor de mast gemakkelijk en licht om zijn eigen as draait. Deze speciale baniermast zorgt voor een altijd mooie en professionele presentatie.

De Windswinger Pro is een baniermast, daardoor is de opdruk van de banier ook bij windstil weer goed zichtbaar. Deze exclusieve mast is ijzersterk en beschikt over een paar bijzondere eigenschappen. De mast is uitgerust met een slimme voet, deze voet is voorzien van lagers. Met dank aan dit ingenieuze mechanisme draait de mast om zijn eigen as, het resultaat hiervan is dat jouw vlag onder alle omstandigheden recht in de wind hangt. Doordat de banier altijd recht in de wind hangt, zal de banier nooit om de mast gewikkeld zijn en is jouw bedrijfslogo altijd goed zichtbaar. Doordat de banier nooit om de mast gewikkeld is, wordt de levensduur van de banier aanzienlijk verlengd.

De Windswinger Pro mast is vanaf de grond te bedienen, dit komt doordat de mast beschikt over een hijsbare banierhouder. Het voordeel van een hijsbare banierhouder is dat de banierhouder naar beneden gehaald kan worden om de vlag te verwisselen, hierbij hoeft de gehele mast dus niet gekanteld te worden. Doordat de mast niet gekanteld hoeft te worden bespaart hij ruimte. De mast hoeft dus niet gekanteld te worden, maar het is wel mogelijk deze mast met kantelanker te leveren. Deze speciale mast is dus erg gebruiksvriendelijk en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De meest unieke baniermast

De exclusieve Windswinger Pro is ook voorzien van anti-diefstalvoorziening. De anti-diefstalvoorziening houdt in dat het hijsmechanisme in de mast is verwerkt, hierdoor is dit onbereikbaar voor vandalen. Om de vlag te wisselen kan er een luikje geopend worden waarachter zich het koord bevindt. Doordat het koord zich aan de binnenkant van de mast bevindt en dus niet aangetast wordt door de weeromstandigheden klappert het koord niet en heeft het koord praktisch geen slijtage. De mast is dus een zeer complete, gemakkelijk bedienbare en representatieve baniermast.

De Windswinger Pro wordt door DVC standaard geleverd in de witte uitvoering met een oranje platte knop, een kantelanker en antidiefstalvoorziening. Voor andere uitvoeringen kun je een offerte aanvragen of contact opnemen met onze vlaggen- en baniermast specialisten. De mast kan eenvoudig met gebruik van de bijgeleverde handleiding worden geplaatst, ook kan dit uitbesteed worden aan onze eigen vlaggen- en baniermast specialisten.

Meer informatie over onze Windswinger Pro?

Geïnteresseerd in de Windswinger Pro voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze baniermast specialisten. Wij adviseren je graag.