Ideeën voor beursaankleding

Ideeën voor beursaankleding

DVC heeft een ruim aanbod aan beursaankleding waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden op een beurs of evenement. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf op te laten vallen, hiervoor bieden wij verschillende frames, balies, beachvlaggen en accessoires.

Verschillende soorten roll up banners

Roll up banners zijn full color bedrukte banners die gemakkelijk in gebruik zijn, de banner is simpel mee te nemen door de handige oprolfunctie. Met het gebruik van Roll up banners breng jij jouw bedrijf onder de aandacht. Door DVC worden drie verschillende Roll up banners geleverd, namelijk een Basic, Classic en Deluxe Roll up banner. De Basic is zeer scherp geprijsd en daardoor ideaal voor tijdelijke acties, de Classic is een sterke display en zeer geschikt om te gebruiken voor langdurige acties. De Roll up banner Deluxe heeft een extra strakke display en is hiermee uitermate geschikt voor een langdurige actie en professionele uitstraling.

Textielframes

Voor het creëren van een sfeervolle beursstand is een textielframe ideaal, bij DVC zijn textielframes leverbaar met elke gewenste opdruk en in elk gewenst formaat. Er zijn drie verschillende soorten textielframes, namelijk als hangend of vrijstaand frame en als beursstand. Het textielframe is gemaakt van een peesdoek, er is keuze uit eenzijdige bedrukking, tweezijdige bedrukking met hetzelfde beeld of tweezijdige bedrukking met verschillende beelden. Het hangende textielframe is ideaal om extra op te vallen met jouw beursstand of om een boodschap over te brengen op grote hoogte. Het vrijstaande textielframe heeft eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan het textielframe als presentatiewand gebruikt worden, in een kubusvorm geplaatst worden zodat je rondom visuals kan plaatsen of kan het textielframe gebruikt worden als verplaatsbare display. Met de textielframes van DVC kun je ook jouw eigen beursstand creëren, deze stand kan helemaal naar eigen ontwerp en inspiratie gemaakt worden.

Beurswanden en balies

Naast de Roll up banners en de textielframes zijn ook de Soft Image wanden en balies van DVC een prachtige optie voor beursaankleding. Met Soft Image wanden en balies kun je jouw eigen ontwerp meenemen naar beurzen en presentaties. Het lichtgewicht systeem van de Soft Image wanden en balies is makkelijk in gebruik en snel gereed voor presentatie. Ook levert DVC Pop-up wanden en balies, deze zijn uiterst geschikt voor aankleding op een evenement of presentatie, maar kunnen ook goed gebruikt worden voor de aankleding van een bedrijfsruimte. De grootformaat opdruk van de Pop-up wand gaat naadloos in elkaar over en het Pop-up systeem zorgt voor een strakke presentatie. De balie met het Pop-up systeem is zeer gemakkelijk te verplaatsen, biedt een groot gebruikersgemak, is van duurzame kwaliteit en heeft een levenslange garantie.

Wanden en balies vormen de basis van een beursstand, maar ook beachvlaggen zijn essentieel om de aandacht naar jouw stand toe te brengen. Beachvlaggen hebben een hoge attentiewaarde en zijn daarmee zeer geschikt voor drukbezochte beurzen, evenementen, presentaties of andere aangelegenheden. Een beachvlag met eigen ontwerp is gemakkelijk en snel op te zetten en mee te nemen. Door DVC worden beachvlaggen in verschillende soorten geleverd; Event, Spash en Dropflag. Alle soorten beachvlaggen worden in verschillende formaten geleverd, variërend van 132 tot 430 centimeter. Naast de grote vlaggen zijn er ook tafelvlaggen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Geïnteresseerd in Beursaankleding producten?

Op zoek naar beursaankleding producten met jouw bedrijfslogo? Wij zetten jouw opdruk altijd haarscherp op het doek. Lever hiervoor een eigen ontwerp aan of laat onze specialisten een opvallend ontwerp voor je maken. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.