Ontwerp je eigen zitzak!

Ontwerp je eigen zitzak!

De zitzak is hét reclame item waarmee je jouw bedrijf onder de aandacht brengt én waarin je lekker kunt zitten. Klinkt goed toch? Lees snel verder want de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook thuis is de zitzak ideaal.

Jouw huisstijl op een zitzak

Een zitzak is niet alleen een mooi product om lekker in neer te ploffen, maar ook leuk om zelf te ontwerpen en te gebruiken als eyecatcher! Val op met jouw bedrijf en ontwerp een zitzak helemaal in jouw huisstijl. Buiten of binnen, je kan onze zitzakken overal gebruiken. Bijvoorbeeld op zakelijke evenementen. Kleed je beursstand ermee aan en jouw bedrijf is van ver te herkennen. Bovendien geef je bezoekers een mogelijkheid om even met de beentjes omhoog te liggen. Een aangenaam moment kun je je voorstellen. De zitzak is ook erg geschikt voor een ontvangstruimte, restaurants of winkels.

Zelf een ontwerp voor de zitzak maken

Heerlijk ontspannen met een kop thee, dat kan bij uitstek in een zitzak die zich helemaal aan jouw aanpast. Thuis in de woonkamer of de tuin. Jij kiest de plek voor de meest comfortabele zitzak. Ontwerp je eigen zitzak met bijvoorbeeld een foto van jouw geliefden, de mooiste vakantiefoto of daag je zelf uit en maak een ander ontwerp.

Bestel jouw eigen zitzak

Je bestelt al een zitzak vanaf 1 stuk, maar je kunt ook een grotere oplage bestellen. We kunnen de voor- én achterzijde voor je bedrukken. Kies je voor tweezijdige bedrukking? Lever daarvoor ook twee ontwerpen aan. Verder heb je keus uit twee formaten. De normale zitzak van 100 x 140 centimeter of kies de Jumbo variant van 180 x 140 centimeter. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.