Opvallen met buitenreclame

Opvallen met buitenreclame

Buitenreclame is erg belangrijk voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf of evenement. Wij vertellen je er graag meer over!

Met gevel-, licht- en voertuigreclame, maar ook met bewegwijzering, stickers, banieren, parasols, wind- en zonneschermen en talloze andere mogelijkheden bij DVC heeft jouw merk een professionele en opvallende uitstraling. Ook wapperende vlaggen met jouw merknaam zijn uitstekend geschikt voor het onder de aandacht brengen van jouw boodschap, vooral met meerdere vlaggenmasten op rij is het repeterende effect indrukwekkend. Alle bovengenoemde producten zijn bij ons met jouw eigen ontwerp op maat te bestellen.

Signing is een belangrijk onderdeel binnen de buitenreclame van jouw bedrijf. Bij DVC hebben wij vele soorten signing, van reclamedoek en lichtreclame tot bewegwijzering en Led schermen. Belangrijk voor jouw bedrijfspand is de gevelreclame, hiermee is jouw bedrijf zichtbaar voor klanten en bezoekers. Met onze lichtreclame blijft jouw bedrijf altijd zichtbaar, ook wanneer de nacht valt. Andere signing die door DVC geleverd kan worden zijn reclamezuilen, reclameborden, plaatmateriaal, Led schermen, reclamedoeken, bewegwijzering, strandstoelen en bedrukte kleding. Voor rijdende reclame kun je ook bij ons terecht, de belettering of wrapping van bedrijfsautos is bij ons in goede handen. Ook levert DVC stickers voor jouw ramen, vloeren en muren voor een professionele en nette uitstraling.

Verschillende soorten signing

Naast signing levert DVC ook een ruim aanbod in vlaggen, deze kunnen allemaal op maat gemaakt worden met jouw eigen ontwerp. Met banieren valt jouw winkel, kantoorpand en reclame op in het straatbeeld. Ook levert DVC spandoeken, deze zijn uitermate geschikt voor een indrukwekkende uitstraling boven een winkelstraat, op een evenement of naast de openbare weg. Voor op evenementen, open dagen, bij de ingang van een winkel of op het strand bieden beachvlaggen een gemakkelijke manier van buitenreclame, deze vlaggen zijn eenvoudig op te zetten en weg te halen.

Voor opvallende reclame op gebruiksvoorwerpen ben je bij DVC aan het juiste adres. Voor extra sfeer op een terras of evenement biedt DVC een breed aanbod aan parasols, wij leveren parasols voor de horeca, in de tuin of op het strand met jouw eigen ontwerp. Bij het ontwerpen heb je keuze uit een totaal ontwerp of een ontwerp op meerdere segmenten, kies voor meerdere ontwerpen op een parasol of voor eenheid. Voor een gemakkelijk op te zetten paviljoen, kies je voor de Paviljoen Signus ONE van DVC. Dit paviljoen is opblaasbaar en op veel verschillende manier te bedrukken, ideaal voor binnen en buitengebruik op beurzen, evenementen, feesten en open dagen. Voor zichtbare reclame tijdens de zomerse dagen heeft DVC windschermen en schaduwdoeken, deze zijn beide naar eigen inzicht en ontwerp te bedrukken.

Signus ONE paviljoen

Voor een feestelijke versiering op het strand of op een evenement bieden wij festival vlaggetjes en Fairy festival vlaggetjes aan. DVC bedrukt ook diverse eyecatchers voor op het terras met jouw reclame, zoals strandstoelen, kussens, zitzakken en hockers. De strandstoelen worden gemaakt van 100% beukenhout en worden haarscherp en kleurecht bedrukt. Onze sfeervolle kussens kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, de coating zorgt namelijk dat het kussen waterafstotend is. De zitzakken zijn net als de kussens zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn in meerdere maten te verkrijgen. Hockers zijn kubussen om op te zitten, ze hebben een luxe afwerking en geschikt voor binnen en buiten. Al deze diverse opties voor buitenreclame zorgen ervoor dat jouw bedrijf haar eigen sfeer creëert, alles is mogelijk, wij stemmen alle buitenreclame af op jouw wensen en huisstijl.

Ook opvallen met buitenreclame?

Zelf willen opvallen met buitenreclame signing producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze signing specialisten. Wij adviseren je graag.