In de schijnwerpers: Pop-upframe met ledverlichting

In de schijnwerpers: Pop-upframe met ledverlichting

Bij DVC blijven we continu innoveren om jou te voorzien van de mooiste producten op het gebied van indoor en outdoor promotie. Daarom hebben wij een nieuwe eyecatcher toegevoegd aan ons assortiment: het pop-upframe met ledverlichting. Wil jij jouw boodschap in de spotlights zetten? Lees dan snel verder!

Opvallen met een pop-upframe met ledverlichting

Met dit innovatieve promotiemateriaal zet je jouw boodschap extra in de schijnwerpers, daardoor komt jouw boodschap komt nu echt goed tot zijn recht. De klant kan niet meer om jouw boodschap heen. Ook zorgt dit product voor extra sfeervolle aankleding zorgen in een showroom of op kantoor. Dit frame is een duurzaam en innovatief alternatief voor de traditionele Roll up banner en wordt gezien als de onmisbare opvolger van de klassieke textielframes.

Personaliseer jouw pop-upframe met je eigen boodschap
Personaliseer jouw pop-upframe met je eigen boodschap

Eenvoudig te monteren

Het frame is tevens zeer eenvoudig en snel te monteren, binnen enkele minuten staat het frame in elkaar. Daarnaast is het compact op te bergen én handig mee te nemen. Dit maakt het pop-upframe met ledverlichting dé ideale partner voor op een beurs of evenement. Benieuwd hoe makkelijk het frame op te zetten is? We laten het je graag zien!

"Jouw boodschap, actie of merk in de spotlights met het pop-upframe!"

Een duidelijke boodschap voor ieder moment

Voor dit product lever je eenvoudig je eigen ontwerp in. Besteed je het ontwerp liever uit aan specialisten? Onze DTP-medewerkers helpen je dan graag verder. Zij kunnen een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens. Het doek kan eenvoudig gewisseld worden, daardoor toon je op ieder moment een passende boodschap. Door onze productie van doek in Dokkum kunnen we snel leveren; het frame en doek wordt binnen 5 werkdagen geproduceerd en verzonden.

Pop-upframe met ledverlichting bestellen

Ben jij geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor dit product. Onze specialisten helpen je graag om dit product geheel naar jouw wens te bestellen. Voor vragen of advies kun je daarom altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.