Stadsaankleding Maastricht voor de TEFAF

Stadsaankleding Maastricht voor de TEFAF

Dochterbedrijf Holland Mast is onder andere zeer gespecialiseerd in city- & event dressing. Zo heeft het bedrijf de stadsaankleding voor Maastricht verzorgd in het teken van de TEFAF.

Langs de belangrijkste wegen in Maastricht heeft Holland Mast tientallen BannerSavers geplaatst. Vooral op bruggen en verkeerspleinen zorgen de banieren voor een goede zichtbaarheid voor de TEFAF. De BannerSaver is een bepaald type mast dat erg geschikte is om in een korte tijd veel aandacht aan een evenement te geven. Ze worden namelijk bevestigd aan de lantaarnpalen en masten en daardoor hoeven er geen tijdelijke masten en mastvoeten geplaatst te worden. Ideaal voor de stadsaankleding voor TEFAF!

Vergunningen en weinig overlast

Holland Mast regelt de benodigde vergunningen bij de gemeente voor de plaatsing. Daardoor krijgen ze toestemming om, binnen een bepaald tijdsbestek, een deel van de weg af te zetten. Zo werken ze veilig en efficiënt. Door de plaatsing in de daluren te doen zorgen ze voor zo weinig mogelijk hinder en overlast.

Over TEFAF

TEFAF staat voor The European Fine Art Festival en is de grootste en meest bekende kunstbeurs ter wereld. Het brengt liefhebbers en kunstenaars uit alle hoeken van de wereld samen in Maastricht. De TEFAF is dus een evenement van wereldformaat en voor de gezellige stad Maastricht ook een mooie opsteker. Evenementen zetten de stad nog beter op de kaart, dus het is belangrijk dat evenementen zoals deze genoeg onder de aandacht worden gebracht. Zo kunnen stad en evenement elkaar versterken.

Meer lezen over stadsaankleding? Bezoek de website van Holland Mast! Heb jij een opdracht met betrekking tot stadsaankleding of eventdressing? Neem contact op met ons of Holland Mast: we helpen je graag om in contact te komen met de juiste persoon, om zo samen tot een mooie oplossing te komen!