Strandstoel als favoriete eyecatcher

Strandstoel als favoriete eyecatcher

Een strandstoel als eyecatcher? Jazeker! De strandstoel heeft namelijk zo veel voordelen, dat je hem wilt gebruiken. Het geeft sfeer en is volledig te bedrukken met je eigen ontwerp. Naast dat je je organisatie met de strandstoel een podium geeft, is het gegarandeerd een bezoekersmagneet. Want iedereen wil na een lange tijd staan graag even zitten. Geen wonder dat dit een favoriet reclame item is. In dit artikel lees je alle mogelijkheden van de strandstoel.

Een strandstoel hier en een strandstoel daar

De strandstoel klap je gemakkelijk in en neem je zo overal mee naar toe. Misschien zitten jouw collega’s er in de pauze wel op en neem je ze daarna gewoon mee naar een vakbeurs. Of zet de strandstoel op de voorste rij van je terras, zodat je bezoekers heerlijk onderuitgezakt mensen kunnen kijken. Ze doen het ook goed op festivals, bij restaurants en andere uitgaansgelegenheden. De bezoekers die de hele dag aan het dansen zijn kunnen even met de benen omhoog op jouw terras. Wil je jouw bezoekers nog meer zitmogelijkheden bieden? We hebben ook zitzakken en hockers in ons assortiment.

De strandstoel voor binnen én buiten

De strandstoel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij maken jouw strandstoel van 100% beukenhout en waterafstotend doek, waardoor de strandstoel zelfs een harde regenbui overleeft. Het doeksoort is daarnaast brandvertragend en haarscherp geprint met jouw ontwerp.

Strandstoel met eigen ontwerp bestellen

In onze webshop stel je gemakkelijk jouw strandstoel samen. Laat je strandstoel opvallen door het hele doek te bedrukken in jouw huisstijl. Lever een ontwerp bij ons aan of laat onze specialisten een knallend ontwerp voor je maken. Je hebt de strandstoelen al binnen zeven werkdagen in huis. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.