Textielframes toepassen als roomdivider

Textielframes toepassen als roomdivider

Textielframes zijn stijlvol én multifunctioneel. Zo zijn textielframes ook in te zetten als elegante room divider. Onder roomdivider verstaan we een eenvoudig verplaatsbare tussenwand. Stel de roomdividers helemaal naar wens samen. In diverse formaten en afgemaakt met een opdruk die jouw huisstijl combineert met een prettige sfeer. Wij vertellen je graag meer over het inzetten van een textielframe als roomdivider voor jouw bedrijf.

Voordelen van een textielframe als roomdivider

Het inzetten van een aluminium frame als roomdivider  biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke oplossing, maar ook praktische voordelen. Een textielfame is flexibel en aanpasbaar; of je deze oplossing nu inzet in een winkel, restaurant of kantoor. Als een echte kameleon past de textielframe zich aan aan de ruimte, alsof hij er altijd al geweest is. Daarnaast zorgt het voor een akoestische verbetering. Textielframes dragen bij aan een betere geluidsabsorptie, wat de akoestiek van de ruimte ten goede komt. Door het bedrukken van het textielframe met een haarscherpe print, geef je een unieke uitstraling.

Toepassingen in verschillende omgevingen

Textielframes als roomdividers zijn veelzijdig inzetbaar. Een roomdivider is scheidingswand dat ontworpen is om een ruimte op te splitsen zonder deze volledig af te sluiten. Het biedt visuele scheiding en behoudt toch een gevoel van openheid.

  • Kantoorruimte scheiden: Creëer afzonderlijke werkzones in een open kantooromgeving voor meer privacy.
  • Afscheiding op een beurs: Maak indruk op bezoekers door je stand te definiëren met een stijlvolle roomdivider.
  • Restaurantindeling: Geef gasten een intieme eetervaring door zitgedeeltes subtiel te scheiden.
  • Stijlvolle winkelinrichting: Bij een winkelinrichting is deze reclamedrager multifunctioneel. Naast het creëren van stijlvolle afscheiding, is een boodschap of actie eenvoudig gepresenteerd aan voorbijganger en klant.
Textieflrame inzetten in een winkel
Textieflrame inzetten in een winkel

Stel je eigen roomdivider samen

Textielframes zijn in alle soorten en maten te bestellen. Hiermee is er altijd een oplossing die bij jouw situatie past. Het aluminium frame is leverbaar in de kleuren zilver, wit en zwart en met afmetingen die starten vanaf 1 meter en oplopen tot wel 4 meter aan 1 stuk. Ga voor een hoogwaardige print op ons hoogwaardige doek met een dichte structuur, waardoor de print levendig van het doek afspat. Indien gewenst kan je voor beide zijden een unieke bedrukking kiezen. Uitgekeken op de print? Geen probleem! Houd het fris door eenvoudig het doek te verwisselen afhankelijk van je interieur veranderingen.

Bestel jouw textielframe als roomdivider eenvoudig online

Ontdek het gemak van online bestellen bij DVC.nl. Bestel vandaag nog en geef je ruimte de uitstraling die het verdient. Hulp nodig bij bestellen? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het kiezen van de perfecte roomdivider.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Hier zijn enkele veelgestelde vragen:

Is het mogelijk om aan beide zijden van het textielframe verschillende afbeeldingen te plaatsen?

  • Ja, onze frames zijn ontworpen voor dubbelzijdige weergave, waardoor je de uitstraling aan beide zijden kunt aanpassen.

Hoe eenvoudig is het om het doek in het textielframe te vervangen of te wisselen?

  • Het verwisselen van het doek is simpel en kan snel worden gedaan. In onze montagehandleidingen staat precies omschreven hoe jij het doek van jouw roomdivider verwisselt.

Hoe stabiel en duurzaam is een textielframe als roomdivider?

  • Onze frames zijn stabiel en duurzaam, ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan.