Trek de aandacht met baniermasten

Trek de aandacht met baniermasten

Baniermasten onderscheiden zich van vlaggenmasten doordat er in de top van de mast een banierhouder bevestigd is. Baniermasten zijn speciaal voor het hijsen van banieren, dit zijn hoogformaat vlaggen met zoom.

Het voordeel van baniermasten

Het voordeel van een baniermast is dat de opdruk van de banier altijd, ook zonder wind, goed zichtbaar is. Baniermasten zijn geschikt voor bedrijven, evenementen of andere gelegenheden waarbij de opdruk van de vlag altijd goed zichtbaar moet zijn voor een zakelijke en professionele uitstraling.

DVC levert baniermasten in verschillende uitvoeringen. Onze masten kunnen geleverd worden van twee materialen, aluminium en polyester. De polyester mast is licht in gewicht en kan eenvoudig gekanteld worden, een aluminium mast is duurzaam, strak en zeer sterk. De polyester masten worden standaard geleverd in het wit, voor aluminium is er keuze uit wit en geanodiseerd. Naast het materiaal heb je bij ons ook keuze in banierhouder, wij leveren baniermasten met een vaste constructie en met een hijsbare constructie. Masten met een vaste constructie moeten gekanteld worden om de vlag te wisselen, bij masten met een hijsbare banierhouder kan de banierhouder naar beneden worden gehaald om de vlag te wisselen zonder de mast te kantelen. Baniermasten van DVC worden geleverd van 6 tot 10 meter, al onze baniermasten zijn voorzien van een antidiefstalvoorziening.

Trek extra aandacht

Zoals eerder genoemd is de opdruk van de banier altijd goed zichtbaar in een baniermast, om extra aandacht te trekken worden er vaak meerdere baniermasten op een rij geplaatst. Meerdere baniermasten op rij worden veelvuldig gebruikt om op afstand de uitstraling en boodschap van een bedrijf, evenement of andere organisatie over te brengen. Baniermasten worden door bedrijven ook gebruikt als wayfinding, het is het perfecte promotiemiddel om informatie en jouw boodschap over te brengen. Baniermasten worden niet alleen ingezet door bedrijven, ook door evenementenorganisatie worden baniermasten veelal ingezet. Naast wegen of andere veel bezochte plaatsen zijn vaak baniermasten van evenementen te vinden om het evenement aan te kondigen, om extra op te vallen wordt hier vaak gebruik gemaakt van een opstelling met meerdere baniermasten.

Opvallen in het donker

Voor extra zichtbaarheid, ook in de schemering of in het donker, hebben wij de PoleLed mastverlichting. Door deze speciale verlichting voor vlaggen- en baniermasten zijn jouw vlaggen 24 uur per dag zichtbaar. Deze mastverlichting kan aangebracht worden op nieuwe en bestaande vlaggen- en baniermasten tot hoogtes van 12 meter. De PoleLed mastverlichting is onderhoudsvrij en vandaalproof, ook blijft de verlichting branden bij uitval van een of enkele led’s. Voor een extra professionele uitstraling levert DVC ook de koning van alle baniermasten, de Windswinger Pro. Deze exclusieve conische kwaliteitsmast gemaakt van aluminium draait door een slimme interne draaimechaniek licht en gemakkelijk om zijn eigen as, hierdoor zal de vlag nooit om de mast draaien. Wil je meer informatie over deze mast? Vraag dan een offerte aan.

Baniermasten voor jouw bedrijf?

Baniermasten voor jouw bedrijf bestellen? Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.