Trek de aandacht met baniermasten

Trek de aandacht met baniermasten

Een baniermast is één van de meest populaire masten voor zakelijk gebruik, vanwege de zichtbaarheid. Baniermasten onderscheiden zich van vlaggenmasten doordat er in de top van de mast een banierhouder bevestigd is. Baniermasten zijn speciaal voor het hijsen van banieren, dit zijn hoogformaat vlaggen met een open zoom uit doek of kopband.

Het voordeel van baniermasten

Het voordeel van een baniermast is dat de opdruk van de banier altijd, ook zonder wind, goed zichtbaar is. Deze masten zijn geschikt voor bedrijven, evenementen of andere gelegenheden waarbij de opdruk van de vlag altijd goed zichtbaar moet zijn voor een zakelijke en professionele uitstraling.

DVC levert baniermasten in verschillende uitvoeringen. Onze masten kunnen geleverd worden van twee materialen, aluminium en polyester. De polyester mast is licht in gewicht en kan eenvoudig gekanteld worden, een aluminium mast is duurzaam, strak en zeer sterk. De polyester masten worden standaard geleverd in het wit, voor aluminium is er keuze uit wit en geanodiseerd. Naast het materiaal heb je bij ons ook keuze in banierhouder, wij leveren de masten met een vaste constructie en met een hijsbare constructie. Masten met een vaste constructie moeten gekanteld worden om de vlag te wisselen, bij masten met een hijsbare banierhouder kan de banierhouder naar beneden worden gehaald om de vlag te wisselen zonder de mast te kantelen. Ideaal als de vlag regelmatig verwisseld moet worden, of om makkelijk te kunnen wisselen tussen banieren en normale vlaggen. Baniermasten van DVC worden geleverd van 6 tot 12 meter.

Trek extra aandacht

Zoals eerder genoemd is de opdruk van de banier altijd goed zichtbaar in een baniermast, om extra aandacht te trekken worden er vaak meerdere baniermasten op een rij geplaatst. Meerdere masten op rij worden veelvuldig gebruikt om op afstand de uitstraling en boodschap van een bedrijf, evenement of andere organisatie over te brengen. Baniermasten worden door bedrijven ook gebruikt als wayfinding, het is het perfecte promotiemiddel om informatie en jouw boodschap over te brengen. Baniermasten worden niet alleen ingezet door bedrijven, ook veelal door evenementenorganisaties. Naast wegen of andere veel bezochte plaatsen zijn vaak masten van evenementen te vinden om het evenement aan te kondigen, om extra op te vallen wordt hier vaak gebruik gemaakt van een opstelling met meerdere baniermasten.

Opvallen in het donker

Voor extra zichtbaarheid, ook in de schemering of in het donker, hebben wij de PoleLed mastverlichting. Door deze speciale verlichting voor vlaggen- en baniermasten zijn jouw vlaggen 24 uur per dag zichtbaar. Deze mastverlichting kan aangebracht worden op nieuwe en bestaande masten tot hoogtes van 12 meter. De PoleLed mastverlichting is onderhoudsvrij en vandaalproof, ook blijft de verlichting branden bij uitval van een of enkele led’s.

Baniermasten voor jouw bedrijf?

Baniermasten voor jouw bedrijf bestellen? Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.