Vijf ideeën voor een uniek verjaardagscadeau!

Vijf ideeën voor een uniek verjaardagscadeau!

Wil je iemand écht verrassen met een uniek verjaardagscadeau? Maak het dan zelf! Bij DVC is bijna niets onmogelijk als het gaat om drukken op doek en we hebben daarom ook een leuk assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus. Wij geven je graag inspiratie!

#1 Gevelvlag met eigen opdruk

Laat de hele buurt zien wie er jarig is en hijs de vlag! De Gevelvlag met eigen opdruk is een ontzettend leuk alternatief óf aanvulling voor een pop in de tuin. Je zet hiermee de jarige direct in de spotlights; een verjaardag mag gevierd worden. Maak de vlag helemaal naar je wens via de ontwerpmodule en voeg een leuke of gekke foto toe van de jarige.

#2 Textielframe met eigen foto

Met het strakke design van een textielframe geef je een tijdloos cadeau. Via de ontwerpmodule lever je eenvoudig één of meerdere foto’s aan. Wij drukken deze in de hoogwaardige kwaliteit die je van DVC gewend bent. Met de seizoenen mee of uitgekeken op een foto? Doordat de foto gedrukt wordt op een doek met pees, vervang je het doek makkelijk voor een nieuw ontwerp. Installeren van een doek gaat in een handomdraai, dat laten we je graag zien in deze handige tutorial. Hierdoor kan je de foto eenvoudig afstemmen op het seizoen én helemaal naar jouw wens. Dit is een uniek verjaardagscadeau dat jaren meegaat en lang gebruikt zal worden.

#3 Interieurdoeken en muurvlaggen

Een muurvlag of interieurdoek is bedrukt op hoogwaardig materiaal en leuk om cadeau te doen. Denk aan bijvoorbeeld een leuke foto van de kleinkinderen aan opa en oma. De afbeelding wordt haarscherp geprint op poly-Deco doek. Door de unieke vorm is dit een speelse eyecatcher in het interieur.

#4 Kussen in een tof design

Met een kussen geef je sfeer en gezelligheid voor in huis. Ontwerp een kussen met een stoere foto of je favoriete design. Een ontzettend leuk en uniek verjaardagscadeau voor een kind, maar ook leuk om te geven bij een bruiloft of als iemand gaat samenwonen. Meer weten? Vraag een offerte aan!

Bedruk een kussen met print of foto naar eigen keuze!
Bedruk een kussen met print of foto naar eigen keuze!

#5 Hocker

Wil je echt uitpakken met een bijzonder cadeau? Ga dan voor een hocker met eigen opdruk! Helemaal te stylen naar wens en eigen design. Ga voor één of meerdere foto’s of voor een hippe print; die keuze is aan jou. Deze blikvanger is mooi en handig tegelijkertijd. Het zal snel een onmisbaar item worden in het interieur.

Uniek verjaardagscadeau bestellen

Genoeg inspiratie voor de leukste cadeaus. Door de lokale productie in Dokkum zorgen wij voor de hoogste kwaliteit en kunnen wij je product snel leveren. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.