Wat is signing?

Wat is signing?

Het woord signing is overgenomen vanuit het Engels en betekent zoveel als signaal of teken en kan praktisch uitgelegd worden als visuele marketing. Het heeft alles te maken met het communiceren met de klant via teksten en beelden.

Signing wordt gebruikt als term om alle fysieke communicatiemiddelen te beschrijven die worden ingezet door een bedrijf, merk of winkel om de klant te bereiken. Commerciƫle sign levert een bijdrage aan de communicatie tussen klant en bedrijf, zoals sign in de vorm van verkeersborden voor communicatie tussen weggebruikers zorgt.

Door middel van signing krijgt een bedrijf, winkel of merk een eigen gezicht: dit zorgt voor herkenbaarheid en identificatie bij klanten en relaties. Om te zorgen dat de sign uitingen van een bedrijf naar succes leidt, is het belangrijk dat deze uitingen overal in het bedrijf terugkeert. Hiermee wordt bedoeld dat er consistent en duidelijk gebruik gemaakt wordt van kleuren, teksten en beelden. Door het succesvol gebruik van sign uitingen wordt jouw naamsbekendheid en merkwaarde vergroot. DVC Sign heeft vele opties voor het toepassen van sign voor jouw bedrijf. DVC Sign levert verschillende vormen van sign, zoals voertuigreclame, wayfinding, gevelreclame, spandoeken, XL printing, drukwerk, textielframes, bedrijfskleding, vlaggen, masten en freeswerk.

Opvallen met sign?

Door middel van deze vormen van signing wordt de vindbaarheid en herkenbaarheid van een bedrijfspand, vestiging of winkel vergroot. Ook creƫert het sfeer en uitstraling voor jouw onderneming.

Signing kan ingezet worden voor promotie van nieuwe bedrijven of kan ingezet worden voor het vergroten van de naamsbekendheid van een gevestigd bedrijf. Jouw onderneming wordt door signing zo onderscheidend mogelijk neergezet en dit zal zorgen voor een sterk imago. Door middel van sign zal jouw bedrijf, winkel of merk opvallen, mensen in beweging brengen of mensen inspireren. Sign uitingen geven aan een nieuwe situatie een gezicht.

Zelf opvallen met signing?

Zelf willen opvallen met signing? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij adviseren je graag.