Mastenplaatsingsteam

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. Ons mastenplaatsingsteam plaatst vlaggenmasten in heel Nederland en België. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op. De mastenplaatsing is eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. De standaard montage is altijd in overleg. Je wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning.

Laat jouw mast plaatsen door onze professionals!

Geef je de voorkeur aan plaatsing door onze professionals? Dan kun je dit direct doorgeven tijdens het online bestellen van jouw vlaggenmast. Zeer eenvoudig en snel! Ga naar de productpagina over vlaggenmasten en bestel direct jouw vlaggenmast met plaatsing door ons mastenplaatsingsteam!

Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je krijgt bij de masten een heldere handleiding met de plaatsingsprocedure. Ook zijn deze plaatsingshandleidingen online beschikbaar.

Heeft je nog vragen naar aanleiding van het plaatsen van vlaggenmasten? Neem contact op met onze vlaggenmast plaatsingsspecialisten via +31(0)519 228 228, de chat of het contactformulier. Wij helpen je graag!