Sales Medewerker A-klanten

24-32 uur | Dokkum | HBO

Ben jij gedreven, hou je van klantencontact en heb je een passie voor sales? Én ben je opzoek naar een baan bij een ambitieus familiebedrijf met leuke collega’s en mooie producten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Sales medewerker op onze locatie in Dokkum: hier doen we alles rondom vlag en doek. Als onderdeel van het Sales team houdt jij je bezig met het klantencontact. Je helpt of benadert nieuwe en bestaande A-klanten, zoals grote landelijke supermarkten, bouwmarkten, autodealers en reclamebureaus. Je adviseert hen, je werkt offertes uit en verwerkt orders.

Je vindt het leuk om te verkopen en ziet het als uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen. Ook wanneer je niet direct de juiste persoon aan de lijn hebt schroom je niet om door te vragen, om uiteindelijk de persoon te vinden die voor de huisstijl en offline marketing-uitingen verantwoordelijk is. Doordat je de behoefte van de klant goed in kaart kunt brengen én jouw kennis van ons assortiment weet je precies hoe je de klant kunt helpen.

Daarom is het belangrijk dat je:

  • Enthousiast, ambitieus, initiatiefrijk, flexibel en vooral klantvriendelijk bent
  • Commerciële werkervaring hebt
  • Een HBO werk- en denkniveau hebt
  • Communicatief sterk bent in de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling

Door deze afwisselende taken en diverse klanten moet je flexibel en professioneel kunnen handelen. De kwaliteit van onze producten vinden we erg belangrijk maar het klantencontact net zozeer! Jouw saleskwaliteiten worden bij DVC nog meer ontwikkeld en ook eigen inbreng wordt gestimuleerd.

Wat wij je bieden:

  • Een goed maandsalaris, passend bij je ervaring en opleiding, conform cao-MITT
  • Reiskostenvergoeding én pensioenregeling
  • Korting op je sportabonnement
  • Informele werksfeer met een flinke dosis energie en enthousiasme

Ben je nieuwsgierig naar de functie en heb je vragen? Bel Froukje Schregardus, Teamleider afdeling Sales, via 0519 228 228. Of solliciteer direct door een mail te sturen met je brief en CV naar vacatures@dvc.nl. Laat zien hoe enthousiast je bent over deze job en wij nemen contact met je op!

Over DVC

DVC staat voor Dokkumer Vlaggen Centrale. Een naam waar we trots op zijn, maar die inmiddels niet meer de lading dekt. Bij de Dokkumer Vlaggen Centrale kun je namelijk terecht voor een breed assortiment opvallende promotionele producten voor buiten én binnen. Naast vlaggen dus ook veel signing producten zoals gevelreclame, vloerstickers, bewegwijzeringsbordjes en lichtbakken. Met grote klanten zoals automerken en belangrijke retailers is elke opdracht een uitdaging en geen dag hetzelfde!

Deze producten worden in eigen huis gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Met twee belangrijke speerpunten: innovatie en duurzaamheid. Met 85 jaar ervaring mag je dus verwachten dat je doek wordt bedrukt met de nieuwste en beste technologieën. Hierdoor gaat deze langer mee en blijven de kleuren langer mooi. En nog leuker: alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Zowel een product van topklasse als een tevreden klant zijn voor DVC het belangrijkste!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een sales functie en meer geïnteresseerd in de MKB-markt? Bekijk dan eens de vacature voor Sales Medewerker MKB.