Soft Image balie

Vanaf € 145,00 € 175,45 incl.btw

De Soft image balie is een lichtgewicht en gemakkelijk systeem. Binnen 2 minuten is jouw Soft image balie presentatiegereed. De print is bevestigd aan het frame. Deze Soft image balie is zeer geschikt voor beurzen en presentaties. Het doek van de Soft image balie is gemakkelijk te vervangen voor tijdelijke acties. De Soft image balie is eenvoudig te (ver)plaatsen. Deze counter wordt vanuit binnen aangelicht.

Soft image balie met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een handige presentatiebalie voor een beurs die binnen 2 minuten presentatiegereed is? Bestel dan de Soft image balie online via de webshop van DVC. Altijd de beste presentatiebalies met de mooiste bedrukking.

Soft image balie voor jouw bedrijf

Het doek met jouw opdruk wordt bevestigd aan het frame van de Soft image balie. Deze Soft image balie is zeer geschikt voor beurzen en presentaties. Deze counter wordt vanuit binnen aangelicht.

Materiaal van de Soft image balie

De Soft image balie is eenvoudig mee te nemen in een verrijdbare draagtas. Hierdoor blijft de print onkreukbaar. Het doek van de Soft image balie is gemakkelijk te vervangen voor tijdelijke acties. De Soft image balie is eenvoudig te (ver)plaatsen. De printbanen bestaan uit backlit-displays en zijn full colour bedrukt.

Plaatsen van de Soft image balie

DVC levert de Soft image balie met een handige plaatsingshandleiding.

Model
Formaat: 102 x 106 x 39,5 cm (h x b x d), gewicht: 10,5 kg, compact mee te nemen
Geleverd inclusief
Geleverd met topblad, inlegblad en handige draagtas
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Garantie
Levenslang garantie op werking systeem
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Soft image balie kopen bij de DVC?

  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Je maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Soft image presentatiebalies.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Soft image balie online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.