Indoorbanier

Vanaf € 46,37 € 56,11 incl.btw

Een indoorbanier zorgt voor extra sfeer in het interieur van jouw winkel, kantoor of showroom. Ideaal om jouw merk, actie of boodschap onder de aandacht te brengen. De indoorbanier wordt met een handig ophangsysteem geleverd: voor bevestiging aan de wand of het plafond. Verkrijgbaar in de formaten; 150 x 100, 200 x 80 en 200 x 100 cm via de webshop van DVC. Vraag voor andere formaten een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Indoorbanier met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar sfeervolle presentatiedoeken voor het interieur van jouw bedrijfspand die eenvoudig te plaatsen zijn? Bestel dan een indoorbanier met jouw ontwerp online via de webshop van DVC. Altijd de beste kwaliteit presentatiedoeken met de mooiste bedrukking.

Indoorbanier voor jouw winkel

Een indoorbanier zorgt voor extra sfeer. Ook ideaal voor de aankleding van wanden in showrooms, bedrijfspanden en winkels. De indoorbanier met eigen ontwerp zorgt voor een professionele presentatie.

Materiaal van de indoorbanier

De indoorbanier is online verkrijgbaar in de formaten; 150 x 100, 200 x 80 en 200 x 100 cm via de webshop. Vraag voor andere formaten een offerte aan. Jouw ontwerp wordt op het doek Poly-Deco geprint. Poly-Deco is zeer geschikt voor indoor gebruik en zorgt voor een gedetailleerde print.

Plaatsen van de indoorbanier

De indoorbanier wordt met een ophangsysteem geleverd. Voor bevestiging aan de wand of het plafond. DVC levert de banier met een handige plaatsingshandleiding.

Doeksoorten
Poly-Glans, Petflag-Glans en Poly-Deco
Brandvertragend
Ja
Productiemethode
Digitaal
Uitvoering
Keuze uit wit klemprofiel met ophangoogjes of houten stok boven en onder, ophangoogjes boven en touw
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een indoorbanier kopen bij de DVC?

  • Alle indoorbanieren worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw presentatiedoeken al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw indoorbanier zelf.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit indoorbanieren.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de indoorbanier online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.