Beursstand L-opstelling

Vanaf € 814,30 € 985,30 incl.btw

Beursstand L is een beurspresentatie die in veel situaties ingezet kan worden. De beursstand L-vorm heeft twee wanden en is opgebouwd uit aluminium profielen die voorzien worden van twee grote doeken. Deze grote doeken, bedrukt met jouw eigen ontwerp, zorgen voor een opvallende en sfeervolle presentatie van jouw bedrijf. De L beursstand kan naar eigen wens aan de voorzijde of aan de voor- en achterzijde van doek worden voorzien. De hoek is zowel links als rechts te plaatsen.
De doeken voor de beursstand L-vorm zijn afgewerkt met een siliconen pees, wat zorgt voor een uitermate strakke bevestiging en stijlvolle uitstraling. De doeken zijn eenvoudig te plaatsen en te demonteren. Het textielframe is een stevig kwaliteitsframe wat een solide basis biedt voor jouw uitingen. Ben je enthousiast over dit product maar heb je een andere afmeting of opstelling nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.De beursopstelling L-vorm met eigen ontwerp is beschikbaar in drie formaten en bestel je direct online via de webshop van DVC.

Textielframe beursstand L voor jouw event

Een Beursstand L-vorm is een solide en stijlvolle manier om jouw bedrijf op events, beurzen en tentoonstellingen te presenteren. De opstelling L is een uitnodigende beurspresentatie waar je vele kanten mee uit kunt. De stand L-vorm is goed te combineren met onze andere beursproducten zoals zitzakken balies of displays. Textielframe beursstand L-vorm is een mooi en gebruiksvriendelijk product voor binnen events en presentaties.

Afmetingen beursstand L textielframe

De beursstand L-vorm is verkrijgbaar in drie formaten. De 2 m + 2 m (2,3 meter hoog) is voorzien van 2 stevige voetplaten. De 2 m + 3 m en hoogte 2,3 meter heeft tevens 3 voeten en wordt geleverd met stabilizer voor het frame. De grootste versie van de beursstand L-vorm heeft het formaat 3 m + 3 m en een hoogte van 2,3 meter, 4 voetplaten en stabilizers voor de wanden. Het frame is opgebouwd uit zilverkleurige 80 mm aluminium profielen en kan naar keuze aan beide zijden worden voorzien van doeken.

Strakke uitstraling door speciale deco doeken

De beurstand L-vorm kan aan één zijde of dubbelzijdig worden voorzien van doeken, afhankelijk van jouw situatie. De doeken voor de beursstand L worden afgewerkt met siliconen pees waardoor de doeken eenvoudig en strak in het frame bevestigd worden. Zo ontstaat een kreukvrije en stijlvolle presentatie. De doeken worden digitaal geprint op speciaal deco doek. Het deco doek zorgt voor sprankelende kleuren en hoge detaillering. Je kunt de doeken eenvoudig hergebruiken, of kiezen voor nieuwe beelden.

Materiaal en kwaliteit beurstand L -vorm

De beursstand L bestaat uit twee wanden van sterke aluminium textielframes. De twee wanden zijn door middel van hoekprofielen aan elkaar gekoppeld en voorzien van solide voeten. Wil je voor een andere gelegenheid één wand als display gebruiken? Dat kan! Bovendien kan het beursframe later uitgebreid worden of kun je het frame als wandaankleding aan de muur bevestigen. Bekijk onze textielframe brochure voor de mogelijkheden.

Montage van het Textielframe beursstand

Ieder Textielframe van DVC wordt afgeleverd met een handleiding voor het monteren van het frame. Tevens is technische kennis of achtergrond niet nodig om het frame te installeren.

Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de dikte 80 mm (kan voorzien worden van 2 doeken)
Kleur(en)
Het frame is verkrijgbaar in de kleur: zilver, andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Poly-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een beursstand L-vorm kopen bij DVC?

  • Strakke en stijlvolle presentatie van jouw bedrijf
  • Opstelling die in vele situaties een goede oplossing biedt en openheid uitstraalt voor bezoekers
  • Kwaliteit staat voorop bij DVC, je bent verzekerd van een stevig kwaliteitsframe met haarscherp geprinte visuals.
  • De doeken voor de textielframes worden in Dokkum geproduceerd, dit maakt snelle levering van jouw presentatiewand mogelijk.
  • Technische kennis is niet nodig om het product te monteren.
  • De doeken zijn eenvoudig te vervangen, hierdoor koop je een product dat meerdere jaren voor diverse beurzen ingezet kan worden.

Bestel de beursstand L direct via onze webshop of neem advies op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.