Beursstand U-opstelling

Vanaf € 1.457,95 € 1.764,12 incl.btw

Beursstand U-vorm is een beursopstelling waarmee u in één keer een complete sfeervolle stand creëert. De beursstand bestaat uit drie wanden die naar eigen wens enkel of dubbelzijdig van doek kunnen worden voorzien. De beursstand U-vorm is opgebouwd uit stevige aluminium profielen, voetplaten en stabilizers om de wanden extra solide te maken. Het grote doek oppervlak biedt veel ruimte om jouw merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen.
De doeken worden doormiddel van pezen in het aluminium frame geplaatst waardoor een zeer strakke en kreukvrije presentatie ontstaat. Het speciale deco doek zorgt bovendien voor intense kleuren en een haarscherp geprint beeld. De visuals zijn eenvoudig te plaatsen en te demonteren. Bovendien zijn de doeken later te vervangen door een ander beeld. Het textielframe is een stevig kwaliteitsframe wat een solide basis biedt voor jouw uitingen.
De beursopstelling U-vorm met eigen ontwerp is beschikbaar in twee formaten en bestel je direct online via de webshop van DVC.
Ben je enthousiast over dit product maar heb je een andere afmeting of opstelling nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Textielframe beursstand U-vorm: complete beursopstelling

De Beursstand U-vorm is opgebouwd uit drie wanden waardoor je gelijk een complete beursstand neerzet. Een mooie manier om jouw bedrijf of boodschap stijlvol onder de aandacht te brengen. De aluminium profielen zorgen samen met de stabilizers en voeten voor een solide basis van jouw presentatie. De opstelling U is een complete beursopstelling waarmee je jouw bedrijf optimaal presenteert.

Afmetingen beursstand U textielframe

De beursstand U-vorm is verkrijgbaar in twee formaten. Beurswand U met wanden van 2 m + 3 m + 2 m en hoogte 2,3 meter wordt geleverd met stabilizers om te zorgen voor optimale stevigheid van het frame. Met de vier elegante voetplaten is het frame overal te plaatsen. De beurstand U-vorm met afmeting 3 m + 3 m + 3m en hoogte 2,3 meter is voorzien van 2 extra voeten, 6 base platen. Het frame is opgebouwd uit zilverkleurige 80 mm aluminium profielen en kan aan de voorzijde of aan de voor- en achterzijde worden voorzien van doek.

Speciaal deco doek voor stijlvolle presentatie

De beursstand U-vorm wordt voorzien van prints op speciaal deco doek. Dit deco doek wordt afgewerkt met pezen. Deze manier van bevestigen zorgt voor een zeer strakke uitstaling. Het resultaat is kreukvrij. Bovendien zorgt de structuur van dit doek voor prachtige kleuren en zeer hoge detaillering van het beeld. De doeken zijn eenvoudig te plaatsen. De visuals zijn ook los te bestellen zodat het frame meerdere keren in kunt zetten.

Materiaal wanden beurstand U-vorm

De beursstand U-vorm is opgebouwd uit een stevig aluminium frame en is zilverkleurig. Drie wanden worden doormiddel van hoekprofielen aan elkaar gekoppeld. Het textielframe is vanwege de kwaliteit geschikt voor veelvuldig gebruik. Heb je het frame slechts eenmalig nodig voor een beurs of event? Gebruik het textielframe daarna als fotoframe aan de wand of als display. De toepassingen van het textielframe zijn legio. Bekijk voor inspiratie onze PDF met diverse opstellingen.

Montage van het Textielframe beursstand

Ieder Textielframe van DVC wordt afgeleverd met een handleiding voor het monteren van het frame. Tevens is technische kennis of achtergrond niet nodig om het frame te installeren.

Beursstand U-opstelling
Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de dikte 80 mm (kan voorzien worden van 2 doeken)
Kleur(en)
Het frame is verkrijgbaar in de kleur: zilver, andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Poly-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een beursstand U-vorm kopen bij DVC?

  • Je hebt gelijk een complete sfeervolle beursstand
  • De beursstand U is een stand met drie of zes grote visuals, maximale promotie oppervlak voor jouw bedrijf.
  • Stevig kwaliteitsframe voorzien van haarscherp geprint deco doek.
  • De doeken zijn snel te vervangen, hierdoor koop je een product dat meerdere jaren voor diverse beurzen ingezet kan worden.

Bestel de beursstand U direct via onze webshop of neem advies op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.