Beurswand Fancy Screen

Vanaf € 878,50 € 1.062,99 incl.btw

Beurswand Fancy Screen zorgt ervoor dat je de aandacht trekt op iedere beurs. Door het opvallende en moderne design kunnen klanten niet om jouw bedrijf heen. De beurswand Fancy Screen is binnen 10 minuten op te zetten met een eenvoudig clicksysteem. Daarna kun je het doek met stretch eigenschappen strak om het frame plaatsen en de onderkant dichtritsen. Ben je al overtuigd van deze Fancy Screen presentatiewand? Bestel dit moderne frame gelijk online of neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen jou graag verder om met deze opvallende beurswand een fantastische presentatie neer te zetten.

Beurswand Fancy Screen voor jouw event

Beursstand Fancy Screen is een prachtig product om jouw bedrijf te presenteren. In tegenstelling tot de meer traditionele beursstands springt jouw bedrijf eruit met dit moderne en opvallende design. Door het handige clicksysteem van de Fancy beurswand is jouw beursstand elke keer snel gereed en klaar voor gebruik. Je ritst het doek gemakkelijk open en dicht aan de onderkant waardoor je ook gemakkelijk het doek kan wisselen. Bovendien is de mobiele beurswand Fancy Screen eenvoudig mee te nemen met de bijbehorende koffer.

Presentatiewand Fancy Screen met eigen ontwerp bestellen

Wil je eens wat anders dan de standaard vierkante vorm voor op een beurs? Kies dan voor onze Fancy Screen presentatiewand met golvende vorm! Het doek wordt dubbelzijdig voorzien van een print waardoor je extra opvalt met deze hippe beurswand. Wij helpen jou graag verder om te kijken naar het design wat bij jou past.

Montage van het Fancy beurswand

Naast het feit dat de beurswand een prachtige presentatie van jouw bedrijf neerzet, is de montage ook erg gemakkelijk. Wij leveren bij elke Fancy presentatiewand van DVC een handleiding voor het monteren van de beurswand. Of zet de beurswand in elkaar aan de hand van onze instructievideo online. De beurswand Fancy Screen is eenvoudig te vervoeren door middel van de stijlvolle koffer.

Formaat
Formaat frame: 298 x 228 x 149 cm (b x h x d) - 5,2 Kg
Doeksoort
Deco Display 210 gr/m² polyester doek met lichte strech B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op koud handwas programma
Afwerking
Hoes met dubbelzijdige bedrukking voorzien van stevige ritssluiting aan de onderkant
Standaard levertijd
8 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Fancy presentatiewand kopen bij DVC?

  • Het frame zorgt gegarandeerd voor een moderne uitstraling en opvallende presentatie.
  • Beurswand Fancy Screen is een mobiele beurswand, snel op te zetten en wordt geleverd inclusief trolley.
  • Je maakt het ontwerp zelf of laat dit over aan onze DTP specialisten.
  • DVC staat voor kwaliteit; wij verzekeren u de beste kwaliteit doeken en prachtige print.
  • Technische kennis is niet nodig om de Fancy beurswand te monteren.

Bestel de Beurswand Fancy Screen direct via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.