Pop-up wand

Prijs op aanvraag

De Pop-up wand met eigen ontwerp is een opvallend product voor binnenevenementen om jouw actie extra onder de aandacht te brengen. Een pop-up wand is zeer geschikt voor beurzen en presentaties. De grootformaat opdruk gaat naadloos in elkaar over en het Pop-up systeem zorgt voor een strakke presentatie. De pop-up wand genereert extra exposure voor jouw product of dienst. Vraag online een offerte aan voor jouw Pop-up wand met eigen ontwerp via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Pop-up wand met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een indrukwekkende presentatiewand voor binnen? Bestel dan de Pop-up wand online via de webshop van de DVC. Altijd de beste presentatiewanden met de mooiste bedrukking.Het systeem van de Pop-up wand bestaat uit een sterk vrijstaand frame dat als een paraplu wordt opengevouwen. Het doek van de Pop-up wand is eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties.

Pop-up wand voor jouw bedrijf

De Pop-up wand met eigen ontwerp zorgt voor een opvallende presentatie. Een pop-up wand is zeer geschikt voor beurzen en binnen evenementen. Ook ideaal voor de aankleding van een bedrijfsruimte. DVC beschikt ook over een mooie, bijbehorende Pop-up balie.

Materiaal van de Pop-up wand

De oprolbare printbanen worden met magneetrails aan het systeem van de Pop-up wand bevestigd. De grootformaat opdruk gaat naadloos in elkaar over. Het ontwerp wordt op een White Film geprint. De voorzijde is gelamineerd met krasvast mat laminaat. De doeken zijn eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties of presentaties. Door koppeling van de Pop-up systemen kunnen diverse vormen worden gerealiseerd.

Plaatsen van de Pop-up wand

DVC levert de Pop-up wand een handige plaatsingshandleiding.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom bedrukte Pop-up wanden kopen bij de DVC?

  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Je maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Pop-up wanden.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Pop-up wand online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.