Desinfectie Zuil

Vanaf € 113,40 € 137,21 incl.btw

Hygiëne is belangrijk. Helemaal in deze tijd, waar het coronavirus op de loer ligt. Handen desinfecteren is het devies. De Desinfectie Zuil is dé perfecte oplossing om ontsmettingsproducten ter beschikking te stellen voor klanten en medewerkers. Je kunt de hygiëne zuil overal gemakkelijk plaatsen, zoals bij de ingang van een restaurant of bij de detectiepoortjes in een winkel.

Samenstellen en bestellen

Desinfectie Zuil

Door middel van 'desinfectie zuil hand' bied je overal waar je wilt de mogelijkheid om handen te desinfecteren. Zo let je extra op jouw hygiëne en die van klanten en medewerkers. Juist in deze tijd met het coronavirus is dat ontzettend belangrijk.

De Desinfectie Zuil van DVC is praktisch en flexibel. De staander is voorzien van een desinfectiehouder, waar je een pompje met handgel of desinfectiemiddel op kunt zetten. Daarnaast heeft de zuil een handige posterhouder voor het plaatsen van een poster met reglementen of handenwas-instructies. Of breng een interessante actie onder de aandacht, direct zichtbaar bij binnenkomst.

Specificaties Desinfectie Zuil

  • De Desinfectie Zuil met posterhouder heeft een totale hoogte van 1500 mm.
  • De desinfectiehouder is op 850 mm hoogte geplaatst.
  • Gemaakt van een combinatie van staal en aluminium: sterk en licht!
  • Overal te plaatsen.
Materiaal
Aluminium
Kleur(en)
Lichtgrijs
Formaat
150 cm hoog, voet 33x33 cm
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van Desinfectie Zuil bestellen bij DVC:

  • Zeer stabiele Desinfectie Zuil
  • Licht en sterk frame.
  • Wij leveren een totaalpakket van producten rondom coronamaatregelen. Van preventieschermen, stickers en drukwerk tot meterslange scheidingswanden en informatieve displays.

Wil je advies over Desinfectie Zuil of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.