Premium mondkapje eigen ontwerp

Vanaf € 9,99 € 12,09 incl.btw

In Nederland is het mondkapje verplicht in publieke binnenruimtes. Wil jij geen standaard mondmasker, maar stralend voor de dag komen met een mooi mondkapje? Ontwerp dan nu jouw eigen premium mondkapje bij DVC. Kies voor een leuke tekst, stoere print of jouw bedrijfslogo en laat het bedrukken op jouw mondkapjes. DVC levert mondkapjes van polyester doek. Dit kwalitatief goede materiaal weegt 220 gr/m2 en is Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd. Let op: wij leveren géén medische mondkapjes. Ontwerp online en bestel direct bij DVC!

Lees meer
Door toenemende vraag naar mondkapjes kan de levertijd een paar dagen langer zijn dan de verwachte leverdatum. We hopen op je begrip hiervoor. Helaas is ontwerpen op een mobiel device momenteel niet mogelijk. Wil je een eigen ontwerp aanleveren, doe dit op een desktop site.

Omdat de vraag naar mondkapjes met eigen ontwerp toeneemt, bieden wij onze mondmaskers ook in kleinere aantallen aan. Heb jij mondkapjes nodig voor privégebruik of om uit te delen in jouw omgeving, bijvoorbeeld aan familie of aan jouw klanten? Bestel dan mondkapjes met eigen ontwerp. Creëer op deze manier een veilige (werk)omgeving voor klanten en/of medewerkers. Of je nu kiest voor een leuke tekst, stoere print, je bedrijfslogo of een foto of illustratie. Wij zorgen ervoor dat het haarscherp geprint wordt.

De mondkapjes van DVC zijn gemaakt van 100% polyester, Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en comfortabel en eenvoudig in gebruik door de elastische banden. Wasbaar op 60°C na ieder gebruik, daardoor vaak te gebruiken. Al verkrijgbaar vanaf 1 stuks. Wil je meer dan 20 stuks bestellen? Neem dan contact op voor een offerte.

Model
Mondkapje
Materiaal
100% Polyester (Poly-Deco), 220 gr/m²
Certificatie
Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd
Afwerking
boven en onder gelocked, afgewerkt met elastieken voor bevestiging om de oren
Productiemethode
Digitaal
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Welke maat heb ik nodig?

Je kan op verschillende manieren het juiste maat mondkapje kiezen.
Print jouw mondkapje uit, knip uit en probeer! Plak het kin- en neusstuk dicht met een stukje tape en pas welke maat jij het beste past.

Meet met een flexibel meetlint of touwtje het stuk vanaf de bovenkant van je neus tot onder de kin.

  • Maat S: 14 x 21.5 cm (h x b) - doorgaans gebruikt voor kinderen vanaf 11 jaar.
  • Maat M: 15 x 23 cm (h x b) - doorgaans gebruikt voor volwassenen met een klein hoofd.
  • Maat L: 16.5 x 25 cm (h x b) - doorgaans gebruikt voor volwassenen met een groter hoofd.

Waarom mondkapjes bestellen bij DVC?

  • DVC levert een hoogwaardige kwaliteit met een haarscherpe print.
  • Altijd goed voorbereid met een mondkapje op zak.
  • Meer corona preventiemateriaal nodig? DVC levert een totaalpakket van producten rondom coronamaatregelen. Van preventieschermen, stickers en drukwerk tot meterslange scheidingswanden en informatieve displays.

Bestel jouw mondkapjes met eigen ontwerp direct online. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.