Preventiescherm hangend

Vanaf € 89,00 € 107,69 incl.btw

Door middel van een fysieke afscheiding tussen personeel en klanten, krijgt het coronavirus geen kans om zich te verspreiden. Bij DVC leveren we daarom preventieschermen, ook wel kassaschermen of kuchschermen genoemd. De standaard maat is 120 cm x 70 cm, maar (bijna) elke afwijkende maatvoering is mogelijk! Geleverd inclusief 2x c-haak van 60 cm + clips voor montage aan een systeemplafond. Ook leverbaar met een c-haak met plug voor montage aan een betonnen plafond.

Hangend preventiescherm tegen coronaverspreiding

Een hangend preventiescherm (kassascherm of kuchscherm) boven een balie zorgt voor een fysieke afscheiding tussen medewerker en klant. Dit is een extra maatregel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eventuele speekseldruppeltjes worden namelijk letterlijk tegengehouden door het scherm. Zo creëer je een veilige werkplek plus een veilige locatie voor bezoekers.

De RIVM-richtlijn van 1,5 meter afstand kan niet altijd goed worden opgevolgd. Soms is er geen extra ruimte of wordt het ‘even vergeten’. Met een fysieke afscheiding moet men wel afstand houden. Mocht er onverhoopt toch een kuch of nies komen, dan worden de speekseldruppeltjes letterlijk tegengehouden door het plexiglas scherm.

Ook veilig werken? Bestel dan nu een hangend preventiescherm online bij DVC.

Preventiescherm specificaties

De hangende preventieschermen van DVC worden gemaakt van plexiglas en passen boven elke balie. De schermen kun je door middel van de bijgeleverde kettingen ophangen boven de balie of de kassa. DVC levert de standaard breedtemaat van 120 centimeter voor € 89,- per stuk. Uiteraard zijn afwijkende maatvoeringen mogelijk. Geleverd inclusief 2x c-haak van 60 cm + clips voor montage aan het plafond.

Laat het preventie- of kassascherm aansluiten bij jouw onderneming, door hem te laten bestickeren met het bedrijfslogo. Je kunt er ook voor kiezen om de tekst 'houd 1,5 meter afstand' op het scherm te plakken, zodat het voor de klant/bezoeker extra duidelijk is dat men afstand dient te bewaren in jouw onderneming.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van de hangende preventieschermen. We geven je graag een advies op maat!

Materiaal
Plexiglas
Kleur(en)
Kleurloos, doorzichtig
Standaard levertijd
1 werkdag

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van hangende preventieschermen bestellen bij DVC

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit preventieschermen met de langste levensduur.
  • Afwijkende maatvoeringen mogelijk.
  • De preventie- of kassaschermen kunnen worden bestickerd.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.
  • Snelle levertijd van onze producten uit voorraad.

Bestel direct het hangend preventiescherm met afmeting 120 cm x 70 cm via onze webshop.

Ben je op zoek naar preventieschermen met bedrukking, een ander formaat of advies van onze specialisten? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.