Preventiescherm staand

Vanaf € 89,00 € 107,69 incl.btw

Met een preventiescherm, ook wel kassascherm of kuchscherm genoemd, houd je het coronavirus op afstand. Letterlijk. Het scherm is namelijk een fysieke afscheiding tussen bijvoorbeeld een kassiere en een klant. De standaard maat die wij voeren is 120 cm x 70 cm, maar afwijkende maatvoeringen zijn mogelijk! Om het scherm te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming, kunnen we deze bestickeren met bijvoorbeeld het logo.

Preventiescherm staand tegen coronaverspreiding

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen we allemaal de maatregelen van het RIVM serieus. Zo houden we onder andere 1,5 meter afstand van elkaar en wassen we onze handen extra goed. Bij DVC kun je nu ook preventieschermen (staand) bestellen, die voor een fysieke afscheiding tussen medewerker en klant zorgen. Op die manier krijgt de verspreiding van COVID-19 geen kans, omdat het letterlijk wordt tegengehouden door het scherm.

Preventiescherm specificaties

Preventieschermen, ook wel kassaschermen of kuchschermen genoemd, worden gemaakt van plexiglas en passen op elke balie. De staanders aan de zijkanten van het scherm zorgen voor extra stabiliteit. DVC levert de standaard maat van 120 cm x 70 cm, maar uiteraard zijn afwijkende maatvoeringen mogelijk. Prijs per stuk: € 89,-.

Om het preventie- of kassascherm bij jouw huisstijl aan te laten sluiten, kunnen we deze bestickeren. We kunnen bijvoorbeeld een tekst (zoals ‘houd 1,5 meter afstand’) op de preventieschermen plaatsen of alleen jouw bedrijfslogo er op plakken. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We geven je graag een advies op maat!

Materiaal
Plexiglas
Kleur(en)
Kleurloos, doorzichtig
Standaard levertijd
1 werkdag

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van preventieschermen bestellen bij DVC

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit preventieschermen met de langste levensduur.
  • De preventie- of kassaschermen kunnen worden bestickerd en afwijkende maatvoering is mogelijk.
  • Snelle levertijd van onze producten uit voorraad.

Bestel direct het preventiescherm staand met afmeting 120 cm x 70 cm via onze webshop.

Ben je op zoek naar preventieschermen met bedrukking, een ander formaat of advies van onze specialisten? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.