Scheidingswand textielframe hangend

Vanaf € 187,35 € 226,69 incl.btw

Duidelijk een boodschap overbrengen? Dat kan met een textielframe hangend. Eenvoudig te bestellen via de webshop van DVC. Extra fijn is dat het textielframe ook direct als hangende scheidingswand fungeert. Zo kun je een zaal, winkel of kantoor opdelen in aparte ruimtes. In het textielframe hangend plaats je een Poly-Deco doek met bedrukking. Welk ontwerp je ook op het doek wilt laten drukken, het DVC-team verzorgt het!

Productbrochure:

Textielframe/scheidingswand hangend

Een textielframe hangend fungeert niet alleen als opvallend promotiemiddel, het is ook een duidelijke scheidingswand waarmee je ruimtes kunt opsplitsen. Vooral in de coronacrisis is dit een handig preventiemiddel! In het hangende textielframe plaats je een Poly-Deco doek met opdruk. Dit kan bijvoorbeeld een opsomming zijn van de coronamaatregelen van jouw onderneming. Wanneer de crisis voorbij is vervang je het doek snel en gemakkelijk met een doek met een andere afbeelding.

Multi inzetbaar textielframe

Het textielframe hangend is op diverse manieren te gebruiken. Tijdens de coronacrisis gebruik je het als preventiemiddel. Met het frame creëer je namelijk een veilige afstand tussen medewerkers en klanten/bezoekers. Het doek bedrukt met de coronamaatregelen van jouw onderneming geven extra duidelijk weer waar men zich aan dient te houden.

In de toekomst kun je het frame blijven inzetten, bijvoorbeeld als promotiemiddel of als opvallende beurswand. Het doek met de coronamaatregelen vervang je dan voor een mooie foto of een afbeelding met een andere tekst. De textielframes worden in diverse maten geleverd en er zijn verschillende opstellingen mee mogelijk. Compleet aanpasbaar aan jouw specifieke situatie.

Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de diktes 27 en 44 mm (44 mm kan voorzien worden van 2 doeken)
Kleur(en)
frame 27 mm: zilver, wit en zwart, 44 mm: zilver, wit en zwart. Andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Poly-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van hangende textielframes/scheidingswanden bestellen bij DVC:

  • Wij leveren een totaalpakket van producten rondom coronamaatregelen. Van preventieschermen, stickers en drukwerk tot meterslange scheidingswanden en informatieve displays.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat dat aansluit bij jouw huisstijl.
  • Snelle levertijd van onze producten uit voorraad.

Vraag direct online een offerte aan voor textielframe hangend. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.