Scheidingswand textielframe staand

Vanaf € 130,65 € 158,09 incl.btw

Gebruik het textielframe staand van DVC als scheidingswand, zodat het duidelijk is dat men 1,5 meter afstand dient te bewaren. Naast fysieke scheiding, kun je op het Poly-Deco doek in het frame de belangrijke coronamaatregelen laten drukken. Dit zorgt voor extra duidelijkheid bij zowel het personeel als de klanten/bezoekers. Het textielframe staand is dus een handig preventiemiddel tegen het coronavirus COVID-19 .

Productbrochure:

Textielframe/scheidingswand staand

Het textielframe staand van DVC is voor meerdere doeleinden toepasbaar. Tijdens de coronacrisis kun je het frame bijvoorbeeld gebruiken als fysieke scheidingswand, terwijl je het in de toekomst kunt inzetten als presentatiewand of maak met meerdere textielframes een kubus dat fungeert als beursstand. De mogelijkheden zijn uiteenlopend!

Extra fijn is dat het Poly-Deco doek in het frame afgewerkt is met siliconen pees. Hierdoor kun je het doek super snel en eenvoudig verwisselen. Het doek kun je in deze tijd inzetten als extra preventiemiddel voor de bestrijding van het coronavirus. Na de coronacrisis kun je het doek vervangen voor bijvoorbeeld een mooie visual of een opvallende actie. Wat je ook op jouw doek wilt laten drukken, het team van DVC verzorgt het. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Specificaties en mogelijkheden textielframe

Het textielframe staand is voor meerdere doeleinden geschikt. Je kunt het gebruiken als scheidingswand, verplaatsbare display, preventiescherm, promotiemiddel, beurswand etc. Vraag een offerte aan voor de verschillende maten en mogelijkheden voor jouw bedrijf. Doordat er in het staande textielframe een verwisselbaar doek zit, kun je deze helemaal afstemmen op jouw wensen. Nog enkele voordelen van het staande textielframe:

  • Door het frame te gebruiken als scheidingswand creëer je veiligheid: 1,5 meter afstand.
  • De doeken kunnen met ieder ontwerp bedrukt worden. Zo past het precies bij de sfeer van jouw onderneming.
  • Keuze uit enkelzijdige bedrukking of doek aan beide zijden.
Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de dikte 44 mm (kan voorzien worden van 2 doeken)
Kleur(en)
Verkrijgbaar in de kleuren: zilver, wit en zwart. Andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Poly-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van staande textielframes/scheidingswanden bestellen bij DVC:

  • Wij leveren een totaalpakket van producten rondom coronamaatregelen. Van preventieschermen, stickers en drukwerk tot meterslange scheidingswanden en informatieve displays.
  • Je bent verzekerd van de beste kwalitei textielframes/scheidingswanden met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat dat aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor textielframe staand. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen je graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.