Inflatable hocker

Vanaf € 218,00 € 263,78 incl.btw

De Inflatable Hocker is een opvallend en speels product om jouw beursstand, wachtruimtes, kantoorruimtes of interieur aan te kleden. Doordat de onderzijde voorzien is van een harde plaat staat de hocker stabiel en zit hij comfortabel. Met een gewicht van nog niet eens drie kg én een bijgeleverde tas verplaats je de hocker makkelijk. Bovendien creëer je in een handomdraai een aantal zitplaatsen! Personaliseer de hocker met jouw eigen ontwerp of logo via de ontwerpmodule.

De Inflatable Hocker voor elk interieur

De hocker is geheel van eigen ontwerp te voorzien en neemt weinig ruimte in. Met een hoogte van 50 cm en een diameter van 45 cm is de hocker ook goed te gebruiken aan een tafel. Een opvallend maar ook praktische aanvulling voor interieurs. De hocker is tevens een speels meubel voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven, wachtruimtes en restaurants.

De hocker gebruiken

Je blaast de hocker eenvoudig op met een handpomp of elektrische pomp en je neemt hem makkelijk mee door de meegeleverde tas.

Bekijk hier de productleaflet →
Inflatable hocker
Doeksoort
Keuze uit Poly-Deco en Petflag-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk
Standaard levertijd
8 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Hocker kopen bij DVC?

  • De inflatable hocker van DVC is een comfortabele hocker met een modern design.
  • De hocker is snel op te zetten en mee te nemen in de bijbehorende draagtas
  • DVC zorgt voor een opvallende en haarscherpe print.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit presentatiemeubelen.

Koop de Inflatable hocker online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.