Beton voet

Vanaf € 29,95 € 36,24 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze ronde betonvoet. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De ronde betonvoet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de parasol extra stevig vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De beton voet is geschikt voor de parasol van 180 en 200 cm. Bestel de beton voet online via de webshop van DVC.

Beton voet bestellen

Ben je op zoek naar een stevige antraciet grijze en ronde voet voor jouw parasol van 180 of 200 cm? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze beton voet voor parasols online via de webshop van DVC. Altijd de beste parasol accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Beton voet voor jouw parasol

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze ronde betonvoet. Een handig hulpmiddel om jouw parasol of beachvlag optimaal in te zetten. De beton voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze voet plaats je de parasol of beachvlag extra stevig vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen.

Materiaal van de voet voor de parasol

Deze solide voet is gemaakt van beton en leverbaar in het antraciet grijs. De parasolvoet is 25 Kg zwaar.

Sla voor gebruik het stukje ijzer met behulp van een hamer naar binnen. Vervolgens kun je de schroef aandraaien en de onderdelen in elkaar zetten.

Materiaal
Beton
Formaat
Ø 43 cm t.b.v. parasolstok met Ø 18 - 38 mm
Gewicht
25 Kg
Kleur(en)
Antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een beton voet kopen bij DVC?

  • Alle parasol voeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasol voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasol- en beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de beton voet eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.