Parasol: Rond Ø 300 cm met push systeem

Vanaf € 413,15 € 499,91 incl.btw

De parasol 300 cm is een echte eyecatcher. Ontwerp het doek van de parasol zelf met jouw bedrijfslogo of reclame-uiting. Zeer geschikt voor op het terras, in de horeca of in de tuin. Bestel direct online via de website. Meer dan 10 stuks nodig? vraag een offerte aan.

Lees meer

Ontdek al onze zomerproducten →

Vraag offerte aan

Jumbo Parasol Rond met pushsysteem bestellen

Op zoek naar een eyecatcher om jouw boodschap in de zomermaanden onder de aandacht te brengen? Een parasol met jouw eigen opdruk is een perfect promotiemiddel om in te zetten op het terras en tijdens evenementen. Uniek bij DVC: in de parasolbranche is de levertijd van een grote parasol al snel meer dan 6 weken. DVC heeft hiervoor de oplossing en: wij leveren jouw grote parasol al binnen 15 werkdagen!

Plaatsing van de Jumbo Parasol Rond met pushsysteem

Het doek van de Jumbo Parasol Rond wordt bij jou afgeleverd op het sterke parasolframe met pushsysteem. Eenvoudig te plaatsen in een bijpassende voet, direct mee te bestellen via de webshop van de DVC.

Materiaal van de ronde Jumbo Parasol

Het materiaal van de Jumbo Parasol Rond bestaat uit sterk, waterafstotend polyester doek. Met hoge kleurintensiteit en het doek is UV-bestendigheid. Het aluminium frame levert de DVC in het wit met handig pushsysteem. Jouw ontwerp wordt gedrukt op 100% polyester kwaliteitsdoek, met zeer gedetailleerd print. De ronde Jumbo Parasol wordt enkelzijdig bedrukt en heeft geen doordruk.

Parasol: Rond Ø 300 cm met push systeem

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Jumbo Parasol Rond met pushsysteem bestellen bij DVC?

  • De Jumbo Parasol Rond heeft een handig pushsysteem waarmee je deze handig op kan zetten.
  • De snelste levertijd van grote parasols in vergelijking met de rest van de parasolbranche.
  • DVC levert de beste kwaliteit en een haarscherpe print.

Koop jouw Jumbo Parasol Rond met pushsysteem via de webshop van DVC. Bijbehorende voeten bestel je eenvoudig mee. Uiteraard zijn de parasolaccessoires ook los te bestellen. Wil je advies of een offerte? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.