Kunststof voet met wielen, wit of antraciet

Vanaf € 25,00 Vanaf € 21,25 € 25,71 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze vierkante kunststof voet met wielen. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten, voor binnen en buiten. Met deze vierkante voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De kunststof voet is eenvoudig te (ver)plaatsen met wielen en te vullen met water of zand voor extra stevigheid. De kunststof voet is geschikt voor de parasol van 180 en 200 cm. Bestel de vierkante kunststof voet online via de webshop van DVC.

Kunststof voet bestellen

Ben je op zoek naar een vierkante voet voor jouw parasol van 180 of 200cm in de kleuren wit of antraciet? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze kunststof voet voor parasols online via de webshop van DVC. Altijd de beste parasol accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Kunststof voet voor jouw parasol

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze vierkante kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De kunststof parasolvoet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze kunststof voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen. De kunststof voet is eenvoudig te (ver)plaatsen en met water of zand te vullen voor extra stevigheid.

Materiaal van de parasolvoet

De voet is gemaakt van kunststof en leverbaar in de kleuren, antraciet en wit. Andere kleuren en soorten op aanvraag, neem hiervoor contact met ons op.

Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Vierkante voet met wieltjes, 48 x 48 x 29 cm
Gewicht
Leeg 1,5 Kg, gevuld met water 24 Kg of met zand 38 Kg
Kleur(en)
Kunststof voet met wielen, wit of antraciet
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een kunststof voet kopen bij DVC?

  • Alle parasolvoeten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasolvoet snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasolvoeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de kunststof voet eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.