Kunststof voet rond Mega

Vanaf € 66,00 € 79,86 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals de Mega. De Mega is een ronde kunststofvoet in de kleur antraciet en is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide parasolvoet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer in weer en wind. De parasolvoet is geschikt voor de parasol van 300 en 400cm. Bestel de parasolvoet Mega online via de webshop van DVC.

Parasolvoet Mega bestellen

Ben je op zoek naar een solide ronde voet voor jouw ronde of vierkante parasol van 300/400cm? Bestel dan deze ronde kunststof voet voor parasols online via de webshop van DVC. Altijd de beste parasolaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Parasolvoet Mega voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals de Mega. De Mega is een ronde kunststofvoet verkrijgbaar in de kleur antraciet. Een ideaal hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De Mega parasolvoet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide parasolvoet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer in weer en wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras.

Materiaal van de voet voor de parasol

Deze parasolvoet is gemaakt van kunststof, leverbaar in het antraciet. Andere kleuren en soorten op aanvraag of kijk bij onze andere online parasol accessoires.

Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Hoogte: 53 cm, Ø 69 cm t.b.v. parasolstok met Ø 28 - 62 mm
Kleur
Antraciet
Gewicht
Leeg: 7 Kg, gevuld met zand 70 Kg
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een ronde kunststof parasolvoet kopen bij DVC?

  • Alle parasolvoeten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasolvoet snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasol voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de ronde kunststof parasolvoet Mega eenvoudig online via de webshop van DVC. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.