Parasol Led verlichting

Vanaf € 18,93 Vanaf € 16,09 € 19,47 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze parasolverlichting. De duurzame verlichting zorgt voor een sfeervol terras in de avond. De parasolverlichting met LED lampen is eenvoudig te plaatsen in parasols met een frame diameter tussen de 35 en 48 mm. Bestel de verlichting voor jouw parasol online via de webshop van DVC.

Parasolverlichting bestellen

Ben je op zoek naar duurzame parasolverlichting voor jouw parasol van 300 of 400 cm? Bestel dan deze verlichting voor parasols online via de webshop van DVC. Altijd de beste parasolaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Parasolverlichting voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze duurzame parasolverlichting. De verlichting met LED lampen zorgt voor een sfeervol terras in de avond. De parasolverlichting is eenvoudig te plaatsen in parasols van 300 of 400 cm.

Materiaal van de parasolverlichting

De parasol wordt verlicht met duurzame LED lampen.

Plaatsen van de parasolverlichting

De parasolverlichting is eenvoudig te plaatsen in parasols van 300 of 400 cm. De binnendiameter van de parasolverlichting is te verstellen tussen de 35 en 48mm.

Parasol Led verlichting
Materiaal
Kunststof
Formaat
Doorsnee lamp 200 mm, binnendiameter verstelbaar: 35 - 48mm
Kleur(en)
Lichtgrijs
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom verlichting voor jouw parasol kopen bij DVC?

  • Alle accessoires voor jouw parasol liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasolverlichting al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasolverlichting met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de parasolverlichting eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.