Spectra beton voet

Vanaf € 115,00 Vanaf € 97,75 € 118,28 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals de Spectra. De Spectra is een ronde betonvoet met handige RVS handvaten. Een ideaal hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De Spectra is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer in weer en wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De parasolvoet is geschikt voor de parasol van 300 of 400 cm. Bestel de parasolvoet Spectra online via de webshop van DVC.

Parasolvoet Spectra bestellen

Ben je op zoek naar een solide ronde voet voor jouw parasol van 300 of 400 cm? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze beton voet voor parasols online via de webshop van de DVC. Altijd de beste parasolaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Parasolvoet Spectra voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals de Spectra. De Spectra is een ronde betonvoet met handige RVS handvaten. Een ideaal hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De Spectra is geschikt voor binnen en buiten. Met deze solide voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer in weer en wind. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras.

Materiaal van de voet voor de parasol

Deze voet is gemaakt van beton, leverbaar in het licht grijs en heeft een gewicht van 70 Kg.

Materiaal
Beton met RVS handvaten en RVS pijp
Formaat
Ø 60 cm t.b.v. parasolstok met Ø 25 - 61 mm
Gewicht
70 Kg
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Spectra betonvoet kopen bij DVC?

  • Alle parasolvoeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasolvoet snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasol voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de ronde beton voet Spectra eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.