Stalen voetplaat parasol

Vanaf € 52,10 € 63,04 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze stalen voetplaat. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. Met de vierkante voetplaat plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen evenementen, activiteiten en beurzen. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen. Geschikt voor de parasol van 180 of 200 cm. Bestel de stalen voetplaat online via de webshop van DVC.

Stalen voetplaat bestellen

Ben je op zoek naar een voetplaat voor jouw parasol met een diameter van 180 of 200 cm? Die binnen vrijstaand op de vloer kan staan? Bestel dan deze stalen voetplaat online via de webshop van de DVC. Altijd de beste parasol accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Stalen voetplaat voor jouw parasol

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze stalen voetplaat. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. Met de voetplaat plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Geschikt voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen evenementen, activiteiten en beurzen. De voetplaat is eenvoudig te (ver)plaatsen.

Materiaal van de voetplaat

De voetplaat is gemaakt van staal en standaard leverbaar in de kleuren antraciet en wit. Andere kleuren en soorten op aanvraag. De voetplaat voor de parasol is verkrijgbaar in het formaat 50 x 50 cm (12 Kg)

Materiaal
Gelakt staal
Formaat
50 x 50 cm, hoogte pijp 25 cm, Ø 3cm
Gewicht
12 Kg
Kleur(en
Wit en antraciet
Uitvoering
inclusief opvulbuis (tbv 25mm stok), en 4 rubberen dopjes aan de onderkant
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een voetplaat kopen bij DVC?

  • Alle voetplaten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw voetplaat al binnen twee werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit voetplaten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol of beachvlag eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de stalen voetplaat eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.