Witte ronde kunststof voet

Vanaf € 10,15 Vanaf € 8,63 € 10,44 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze ronde kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De ronde voet is geschikt voor binnen en buiten, vulbaar met water of zand voor extra stevigheid. Met deze solide voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De witte kunststof voet is geschikt voor de parasol van 180, 200 cm. Bestel de ronde kunststof voet online via de webshop van DVC.

Ronde kunststof voet bestellen

Ben je op zoek naar een witte ronde voet voor jouw parasol van 180 of 200 cm? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze ronde kunstof voet voor parasols online via de webshop van DVC. Altijd de beste parasol accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Ronde kunststof voet voor jouw parasol

DVC levert praktische accessoires voor jouw parasol zoals deze ronde kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw parasol optimaal in te zetten. De ronde kunststof voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze voet plaats je de parasol vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen.

Materiaal van de voet voor de parasol

Deze voet is gemaakt van kunstsof en kan met water of zand gevuld worden voor extra stevigheid, leverbaar in het wit. Andere kleuren en soorten op aanvraag.

Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Ø 42 cm t.b.v. parasolstok met Ø 18.-.30.mm
Gewicht
Leeg 0,75 Kg, gevuld met water 12 Kg, met zand 18 Kg
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een witte kunststof voet kopen bij DVC?

  • Alle parasol voeten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw parasol voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit parasolvoeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw parasol eenvoudig mee via de webshop van DVC.

Koop de ronde kunstof voet eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.