Peesdoek voor textielframe

Vanaf € 40,23 € 48,68 incl.btw

Ben je in het bezit van een textielframe, maar toe aan een nieuwe uitstraling? Bestel een nieuw peesdoek voor jouw textielframe en vervang het doek eenvoudig. Het doek voor de textielframe wordt uitgevoerd met een pees waarmee je het doek in jouw textielframe bevestigt. Kies het juiste formaat en bestel direct online.

Productbrochure:

Materiaal van het peesdoek voor textielframe

Kies voor een peesdoek van poly-deco of het duurzame PET-deco. Beide doeken zijn 220 grams en van hoogwaardige kwaliteit. Door de dichte structuur zijn beide doeksoorten zeer geschikt voor een prachtige full color print met zeer hoogwaardige details en sprekende kleuren. Het doek wordt afgewerkt met een pees van 6 mm voor de bevestiging in een textielframe.

Bestel de juiste maat

De maatvoering bij een textielframe komt behoorlijk precies. Voor het vervangen van het doek bestel je de maat zoals op de factuur van de textielframe omschreven. Heb je dit niet meer beschikbaar? Meet het frame dan op (binnenmaat van buitenste frame) en bestel deze maat. Twijfel je? Neem dan contact op met ons webteam, zij helpen je graag verder.

Doeksoort
Keuze uit Poly-Deco en Petflag-Deco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Veel gestelde vragen

Wat is een textielframe?

Een textielframe is een aluminium frame van minimaal 15 mm dik waarin een doek met een pees bevestigd kan worden. Een textielframe is zeer geschikt om te gebruiken als aankleding van een woning of bedrijfspand, maar is ook zeer geschikt als reclameuiting in een winkel of showroom. Het frame is stevig en gaat jarenlang mee en het doek kan eenvoudig vervangen worden.

Wanneer vervang je het doek van een textielframe?

In principe gaat het doek van een textielframe ook jarenlang mee. Het is dus niet altijd nodig om het doek te vervangen. Je vervangt het doek alleen als jij toe bent aan een nieuwe reclameboodschap of een nieuwe foto op print aan de muur. Bestel dan eenvoudig een nieuw peesdoek online bij DVC.

Hoe plaats je een doek in een textielframe?

Een doek in een textielframe plaatsen is een precies klusje. Voor het beste resultaat volg jij dit stappenplan:

  • Vouw het peesdoek uit en leg het op het aluminium frame
  • Bevestig eerst de vier hoeken op de juiste plek
  • Vanuit de hoeken werk je naar binnen en druk je de pees in het frame
  • Jouw textielframe is klaar voor gebruik!

Bestel jouw peesdoek eenvoudig online via DVC

Via samenstellen en bestellen bestel je jouw peesdoek voor textielframe eenvoudig online. Heb je een vraag of lukt het niet met bestellen? Neem gerust contact op met ons webteam via de chat, telefonisch of per mail. Wij helpen je graag verder!