Textielframe hangend

Vanaf € 165,42 € 200,16 incl.btw

Extra opvallen met jouw beursstand, een boodschap overbrengen op grote hoogte of een sfeervolle werkplek creëren? Kies dan voor het Textielframe hangend. Enkel- of dubbelzijdig te bedrukken en makkelijk te vervangen door een ander ontwerp. Hierdoor breng je makkelijk een andere boodschap op elke beurs! Stel eenvoudig samen via DVC.nl.

Samenstellen en bestellen

Hangend Textielframe voor jouw beursstand of presentatie

Een hangend Textielframe is een uitstekende eyecatcher op beurzen en exposities en kan tevens ook worden ingezet voor jouw kantoorinrichting als roomdivider. De beelden zijn eenvoudig af te wisselen, aangezien de doeken afgewerkt worden met een siliconen pees.

Hangend Textielframe met eigen ontwerp bestellen

Stel jouw frame eenvoudig samen via de website van DVC en maak het ontwerp online. Liever het ontwerp uitbesteden aan specialisten? Onze DTP medewerkers helpen jou graag verder. De doeken worden binnen 5 werkdagen geproduceerd en verzonden. Komen de opties op de website niet overeen met jouw wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan, waarna u binnen 8 kantooruren antwoord krijgt van onze experts. Bekijk onze PDF voor uitgebreide informatie over het staande Textielframe. voor alle productspecificaties van het hangende Textielframe.

Formaat
Het frame is verkrijgbaar in de diktes 27 en 44 mm (44 mm kan voorzien worden van 2 doeken)
Kleur(en)
frame 27 mm: zilver, wit en zwart, 44 mm: zilver, wit en zwart. Andere kleuren op aanvraag
Doeksoort
Keuze uit Poly-Deco en PetflagDeco 220 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, zonder doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom voorzien van een pees aan de achterzijde
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Textielframe hangend kopen bij DVC?

  • Kwaliteit staat voorop bij DVC, u bent verzekerd dat de beste kwaliteit doeken en een haarscherpe print.
  • De doeken voor de Textielframes worden in Dokkum geproduceerd, dit maakt snelle levering van jouw presentatiewand mogelijk.
  • Het Textielframe doek is snel te vervangen, hierdoor koopt u een product dat meerdere jaren voor diverse doelen ingezet kan worden.

Koop het Textielframe hangend online via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.