Doosletters

Prijs op aanvraag

Met onverlichte of verlichte doosletters vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Doosletters zijn er in verschillende uitvoeringen. De meest gebruikte doosletter is het profiel waarbij de letter aan de voorzijde verlicht wordt en door middel van afstandhouders tegen de gevel wordt gemonteerd. Vraag eenvoudige online een offerte aan voor doosletters via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Doosletters bestellen

Ben je op zoek naar doosletters om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten? Bij DVC heb je de keuze uit alle gewenste vormen en kleuren. Kies de reclame die bij jouw gevel en jouw huisstijl past! Vraag online een offerte aan via de webshop van DVC.

Doosletters voor jouw bedrijf

Doosletters kunnen worden ingezet om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Met doosletters van DVC aan jouw gevel laat je jezelf zien en trekt u de aandacht van voorbijgangers. Bovendien zorgen doosletters voor een moderne uitstraling! Doosletters zijn bedoeld voor langdurig gebruik.

Doosletters worden op maat gemaakt in elke gewenste vorm en kleur. De meest gebruikte doosletter is het profiel waarbij de letter aan de voorzijde verlicht wordt en door middel van afstandhouders tegen de gevel wordt gemonteerd. Maar een variant waarbij de achterzijde uitstraalt of waarbij gebruik wordt gemaakt van Neon is ook erg goed mogelijk. Doosletters zijn meestal 15 cm diep.

Materiaal doosletters

Doosletters zijn driedimensionale letters en figuren met individuele verlichting. In tegenstelling tot lichtbakken zijn doosletters subtieler qua uitstraling. Doosletters kunnen uit diverse materialen worden gemaakt, allen met hun eigen unieke uitstraling.

Doosletters

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom doosletters bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit doosletters met de langste levensduur;
  • Keuze uit verschillende vormen en kleuren. Wij stemmen het aanbod af op jouw wensen.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Wil je advies of een offerte? Neem contact op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.