Gevelbanieren

Vanaf € 19,95 € 24,14 incl.btw

Gevelbanieren met jouw eigen logo zorgen voor een stijlvolle presentatie van jouw winkel of kantoorpand. Gevelbanieren vallen al van afstand op. Bedrukt met jouw logo is jouw bedrijf herkenbaar voor voorbijgangers. De banieren hangen altijd strak en jouw boodschap is onder alle weersomstandigheden leesbaar.

Gevelbanieren bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve gevelbanier met jouw eigen ontwerp? Bestel dan de gevelbanier online via de webshop van DVC. Altijd de beste gevelbanieren met de langste levensduur. Een gevelbanier bedrukt met een logo of bedrijfsnaam wordt vaak toegepast in winkelstraten en op bedrijfslocaties. De gevelbanier zorgt ervoor dat jouw vestiging op een stijlvolle manier herkenbaar is voor jouw klanten en voorbijgangers. De gevelbanieren zijn eenvoudig verwisselbaar.

Gevelhouders voor gevelbanieren

Gevelbanieren zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS en optioneel wit gecoat. De bijpassende gevelbanieren zijn 60 of 80 cm breed. Deze zijn ook te bestellen bij DVC, neem hiervoor contact met ons op. Deze systemen zijn robuust, duurzaam en ontworpen voor continue gebruik om jouw zichtbaarheid te vergroten. De combinatie van een gevelbanier met een gevelhouder zorgt ervoor dat het doek altijd strak hangt en jouw boodschap onder alle weersomstandigheden leesbaar is.

Materiaal
RVS
Formaten
t.b.v. 60 of 80 cm brede banier
Diameter
Uithouder: 4,2 cm
Houder doek: 3,3 cm
Voetplaat: 20 cm
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een bedrukte gevelbanier kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit gevelbanieren met de langste levensduur. Door de duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • De gevelhouders van DVC zijn stevig en betrouwbaar.

Vraag direct online een offerte aan voor gevelbanieren via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.