Lichtbakken

Prijs op aanvraag

Van subtiel en klein tot indrukwekkend groot: met een lichtbak aan jouw kantoor, winkel- of bedrijfspand zorgt u voor zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam en logo, juist wanneer de nacht valt. DVC levert lichtbakken op maat (eventueel in de vorm van jouw logo). Wij stemmen de lichtbak graag af op jouw huisstijl. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor lichtbak reclame voor aan jouw gevel via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Lichtbakken bestellen

Ben je op zoek naar goede kwaliteit verlichting voor aan de gevel? Vraag dan online een offerte aan via de webshop van DVC. Altijd de beste aluminium lichtbakken met het mooiste resultaat.

Licht bakken voor jouw bedrijf

Lichtbakken worden vaak toegepast in winkelstraten en op bedrijfslocaties. Met jouw bedrijfsnaam aan de gevel laat je jezelf zien en trek je de aandacht van voorbijgangers, juist wanneer de nacht valt. Met een lichtbak valt jouw boodschap nog meer op en je geeft jouw bedrijfsnaam een professionele uitstraling. Een lichtbak kan geleverd worden met rechthoekige of ronde vormen, eventueel in de vorm van jouw logo. De vorm van jouw lichtbak wordt geheel uit aluminium en/of kunststof uitgefreesd en door middel van duurzame puntlas verbindingen geassembleerd.

Materiaal van de lichtbak

Onze lichtbakken worden uit hoogwaardig aluminium gemaakt, waarbij de binnenconstructie en/of aluminium achterplaat met gelaste verbindingen worden vastgezet. Lichtbakken worden met LED verlichting of Tl-armaturen uitgelicht. Wij gebruiken daarvoor duurzame modellen met goede componenten.

Lichtbakken

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom lichtbakken kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit lichtbak met de langste levensduur.
  • Keuze uit verschillende vormen. Wij stemmen het aanbod af op jouw wensen.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor duurzame lichtbakken via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.