Bovenkleding

Prijs op aanvraag

Het bedrukken van bovenkleding is dagelijks werk van DVC. Laat kleding bedrukken in jouw huisstijl om eenheid binnen jouw bedrijf te creëren. Bijvoorbeeld jouw logo op t-shirts voor jouw medewerkers. Omdat het drukken van kleding altijd maatwerk is en ons kledingadvies een belangrijk onderdeel is van het proces, komen we graag persoonlijk met jou in contact. Vraag online een offerte aan voor bedrukte kleding via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Bedrukte bovenkleding bestellen

Ben je op zoek naar bedrukte bovenkleding op maat met jouw logo, bedrijfsnaam of met een andere bedrukking? Bestel ze online via de webshop van DVC.

Bovenkleding met jouw eigen opdruk

Bedrukte bovenkleding tijdens jouw evenement, binnen jouw bedrijf of bij de sportvereniging zorgt voor eenheid! Met jouw bedrijfsnaam of logo trek je de aandacht en zorg je voor herkenning. Naast commercieel kun je bedrukte bovenkleding ook functioneel inzetten. Zo zorg je voor zichtbaarheid van leerlingen tijdens schooluitjes en activiteiten. Vraag online een offerte aan voor het bedrukken van bedrijfskleding via de webshop van de DVC.

Bedrukt bovenkleding op maat

Bovenkleding met eigen opdruk wordt op maat voor jou gemaakt. Samen met jou worden zowel kleur als opdruk afgestemd. DVC maakt hierbij gebruik van zeefdruk of van borduurtechniek.

Bij het maken van de offerte kijken we naar jouw specifieke wensen en naar mogelijkheden. Omdat het drukken van kleding altijd maatwerk is en ons kledingadvies een belangrijk onderdeel is van het proces, komen we graag persoonlijk met jou in contact.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom bedrukte bovenkleding bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit bedrukte bovenkleding met de langste levensduur.
  • Keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij stemmen het aanbod af op jouw wensen.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor bedrukte bovenkleding via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.