T-shirt bedrukken

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd t-shirt? Kies voor een bedrukt shirt van DVC! Ideaal om cadeau te geven aan een geslaagde klas of om al jouw medewerkers te voorzien van een uniforme uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos en bedrukking is altijd maatwerk. Vraag daarom direct een offerte op maat op via de website.

Vraag offerte aan

Bedrukte t-shirts bestellen bij DVC

Wil je graag t-shirts laten bedrukken op maat met jouw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking? Vraag dan direct een offerte aan via de webshop van DVC. Met een gepersonaliseerd t-shirt val je gegarandeerd op. Altijd met een haarscherpe bedrukking en van de beste kwaliteit. Lever zelf je ontwerp aan of laat jouw boodschap opmaken door onze DTP-specialisten.

T-shirts bedrukken op maat

Bedrukte t-shirts worden op maat voor jou gemaakt. Wij gaan graag met jou in gesprek om de juiste kleur en opdruk af te stemmen. Een t-shirt bedrukken bij DVC gebeurt door middel van zeefdruk.

Materiaal
Katoen
Model
Ronde hals
Productiemethode
Zeefdruk

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom t-shirts bedrukken bij DVC?

  • DVC zorgt voor de beste kwaliteit en een haarscherpe opdruk op jouw bedrukte t-shirts.
  • We hebben een groot assortiment aan kleuren, materialen en maten. Wij gaan graag hierover met jou in gesprek om het beste resultaat te leveren.

Vraag direct online een offerte aan voor t-shirts bedrukken via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.