Werkkleding

Prijs op aanvraag

Het bedrukken van werkkleding en bedrijfskleding is dagelijks werk van DVC. Laat werkkleding bedrukken en jouw medewerkers verschijnen verzorgd voor de dag. Bijvoorbeeld jouw logo op t-shirts, polo’s, overhemden of op sweaters. Omdat het drukken van kleding altijd maatwerk is en ons kledingadvies een belangrijk onderdeel is van het proces, komen we graag persoonlijk met jou in contact. Vraag online een offerte aan voor bedrukte kleding via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Bedrukte werkkleding bestellen

Ben je op zoek naar bedrukte werkkleding op maat met jouw logo, bedrijfsnaam of met een andere bedrukking? Bestel ze online via de webshop van DVC.

Werkkleding met jouw eigen opdruk

Bedrukte werkkleding zorgt voor eenheid binnen jouw bedrijf! Met jouw bedrijfsnaam of logo trek je de aandacht en zorg je voor herkenning. Bovendien maak je met bedrukte werkkleding al reclame voordat je 1 woord heeft gesproken. Jouw personeel loopt er zo altijd tip-top bij. Vraag online een offerte aan voor het bedrukken van bedrijfskleding via de webshop van DVC.

Bedrukt werkkleding op maat

Werkkleding met eigen opdruk wordt op maat voor jou gemaakt. Samen met jou worden zowel kleur als opdruk met jou afgestemd. DVC maakt hierbij gebruik van zeefdruk of van borduurtechniek.

Bij het maken van de offerte kijken we naar jouw specifieke wensen en naar mogelijkheden. Omdat het drukken van kleding altijd maatwerk is en ons kledingadvies een belangrijk onderdeel is van het proces, komen we graag persoonlijk met jou in contact.

Werkkleding

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom bedrukte werkkleding bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit bedrukte werkkleding met de langste levensduur.
  • Keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij stemmen het aanbod af op jouw wensen.
  • DVC zorgt voor het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor bedrukte werkkleding via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.