Makelaarsbord raam

Vanaf € 17,50 € 21,18 incl.btw

Raamborden, ook wel makelaarsborden genoemd, zijn zeer geschikt om kenbaar te maken dat een pand in de verkoop staat of dat de eigenaar deelneemt aan een open huizen route. Een raambord is tevens een flexibel en prijsvriendelijk promotiemiddel voor retail acties. Bij DVC ben je verzekerd van een professioneel makelaarsbord tegen een scherpe prijs. De borden zijn gemaakt van het materiaal kanaalplaat dat weersbestendig is en zorgt voor een haarscherpe print. Bovendien zijn de borden eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde zuignappen. De functionele raamborden voor makelaars zijn eenvoudig te verwijderen en inzetbaar op een andere locatie. Raambord “huis te koop” of een bord “open huizen route” nodig? Bestel een eigen raambord snel en eenvoudig via onze webshop dvc.nl

Lees meer

Productsheet:

Raamborden voor makelaars bestellen

Voor het verkopen van een huis is een raambord voor makelaars een effectief promotiemiddel. Op een functionele en opvallende manier wordt kenbaar gemaakt dat een woning te koop staat. De informatie op een raambord is door de 3d driehoekvorm van twee kanten goed leesbaar. Doordat het reclamebord op een raam bevestigd wordt neemt het weinig ruimte in. Het driehoek raambord voor makelaars is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen met behulp van de vier meegeleverde zuignappen. De borden kunnen van ieder ontwerp en logo worden voorzien. Bestel jouw eigen raambord direct online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Raamborden voor makelaars van de beste kwaliteit

Onze raamborden voor makelaars zijn gemaakt van kanaalplaat. De borden zijn 3,5 mm dik en licht van gewicht. De platen zijn weersbestendig en sterk genoeg om tot windkracht 6 te blijven hangen. Groot voordeel is dat het materiaal 100% recyclebaar is. Bovendien is de print op dit materiaal haarscherp en daarom perfect om jouw informatie goed zichtbaar onder de aandacht te brengen. Wil je meer weten? Wij helpen jou graag verder! Neem contact met ons op via het contactformulier, de chat of bel +31 (0)519 228 228.

Toepassing
Voor buiten en binnen, bevestiging op ramen, promotie of informatief. Zeer geschikt als makelaarsbord of retail acties
Formaat
Verkrijgbaar in 3 formaten (h x b): 70 x 100, 50 x 140 en 100 x 140 (in cm.). Met vouwlijn in het midden.
Materiaal
Kanaalplaat, weersbestendig, recyclebaar, 3,5 mm dik
Afwerking
Compleet geleverd met zuignappen voor bevestiging op ramen of andere gladde ondergronden.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
5 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom raamborden voor makelaars kopen bij DVC?

  • Onze raamborden zijn stevig en weersbestendig.
  • Wij zorgen voor een scherpe print zodat jouw boodschap of logo haarscherp te zien is.
  • Wij leveren het raambord inclusief zuignappen waardoor het bord eenvoudig geplaatst en verwijderd kan worden.

Bestel jouw raambord voor makelaars direct online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.