Trespa

Prijs op aanvraag

Reclameborden van Trespa met jouw bedrijfsnaam zorgen voor zichtbaarheid van of winkel of bedrijf. Een reclamebord van Trespa zorgt voor herkenbaarheid en is effectief om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Trespa kan goed tegen een stootje en kan hierdoor bijvoorbeeld goed toegepast worden als reclamebord langs het voetbalveld. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een reclamebord van Trespa via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Reclameborden van Trespa bestellen

Ben je ook op zoek naar een zwaar, sterk en duurzaam reclamebord? Vraag dan online een offerte aan via de webshop van DVC. Altijd het mooiste resultaat!

Reclameborden van Trespa voor jouw bedrijf

Reclameborden van Trespa zijn 'hufterproof' en worden vaak toegepast op locaties waar het tegen een stootje moet kunnen. Denk hierbij aan sportvelden of aan locaties waar veel mensen langslopen.

Eigenschappen materiaal

Trespa is zwaar, zeer sterk en duurzaam plaatmateriaal. Je komt Trespa dan ook voornamelijk tegen bij duurzame toepassingen.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een reclamebord van Trespa kopen bij DVC?

  • Dit plaatmateriaal is zwaar, zeer sterk en duurzaam.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor reclameborden van Trespa via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.