Makelaarsbord tuin

Prijs op aanvraag

Een tuinbord voor makelaars is een effectief promotiemiddel om kenbaar te maken dat een huis in de verkoop staat. Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om een open dag te promoten? Of wil je op een flexibele manier jouw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen? Kies dan voor de makelaars tuinborden van DVC. Een kwaliteitsproduct dat weersbestendig en makkelijk te plaatsen is. Het bord van dibond wordt haarscherp bedrukt met jouw eigen ontwerp. Voordeel van het tuinbord voor makelaars is dat je per woning kunt bepalen wat de meest opvallende plek is om het bord te plaatsen. Zo verhoog je de attentiewaarde! Een tuinbord kan uiteraard ook voor andere toepassingen worden ingezet, bijvoorbeeld als parkeerbord of als bewegwijzering. Op zoek naar maximale promotie en zichtbaarheid van jouw bedrijf? Kies voor een raambord of tuinbord voor makelaars van DVC. Bestel direct via de website van DVC. Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Productsheet:

Lees meer
Productsheet: Vraag offerte aan

Tuinborden voor makelaars bestellen

Ben je op zoek naar een reclamemiddel voor het verkopen van een woning? Bestel dan tuinborden voor makelaars bij DVC. De tuinborden worden dubbelzijdig voorzien van een eigen ontwerp, de opdruk is zeer scherp en gedetailleerd.
De tuinborden bestaan uit een metalen frame gecombineerd met een bord van plaatmateriaal. Het bord kan als liggend of staand ontwerp worden geleverd. Het frame is voorzien van een stalen grondpen zodat het bord stevig in de grond staat. Heb je het bord nodig voor een volgende klus? Het bord is eenvoudig te verwijderen en op een nieuwe locatie te plaatsen.

Materiaal van tuinborden voor makelaars

Onze tuinborden voor makelaars worden gemaakt van het sterke materiaal Dibond. Dibond is weersbestendig en gaat gegarandeerd langdurig mee. Het heeft een zachte kern die aan beide zijden is afgewerkt met aluminium. Het materiaal is tegen verschillende temperaturen bestand omdat het materiaal weinig 'werking' kent. Bovendien is de print op dibond haarscherp. Het frame van onze tuinborden voor makelaars is gemaakt van gegalvaniseerd staal en voorzien van een grondpin.

Tuinbord voor makelaars plaatsen

Het reclamebordje is voorzien van vier boorgaten zodat het eenvoudig m.b.v. schroefplaatjes in het frame vastgezet kan worden. De bordjes kun je eenvoudig vervangen voor een andere uiting. Het metalen frame is aan de onderzijde voorzien van een grondpin, waardoor je het bord zeer eenvoudig kunt plaatsen maar deze wel stevig in de grond staat. Het frame is bovendien in hoogte verstelbaar d.m.v. een verstelschroef.

Makelaarsbord tuin
Toepassing
Reclamebord voor makelaars, voor plaatsing in onverharde grond
Formaat
Bord liggend 48 x 65 cm of staand 65 x 48 cm, grondpin 35 cm. In hoogte verstelbaar van min. 170 cm tot max. 200 cm hoog
Materiaal
Bord van Dibond plaatmateriaal (aluminium kern en witte toplaag) in aluminium frame. Het frame bestaat ui twee delen en is in hoogte verstelbaar.
Afwerking
Schoon gesneden, met afgeronde hoeken en gaatjes in iedere hoek voor bevestiging in frame
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
8 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom tuinborden voor makelaars kopen bij DVC?

  • Het tuinbord voor makelaars van DVC is een solide kwaliteitsproduct.
  • De borden worden voorzien van een mooie full colour print zodat jouw bedrijfsnaam scherp in beeld komt.
  • De tuinborden van DVC zijn geschikt voor veelvuldig gebruik op wisselende locaties.

Bestel een tuinbord voor makelaars via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.