Muurstickers

Prijs op aanvraag

Met een muursticker tover je eenvoudig een wand om tot eyecatcher. Een fullcolour muursticker is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Geschikt voor korte tijd of met een langere levensduur. Bijvoorbeeld voor de muur van jouw winkel of showroom. Leverbaar in vierkante uitvoeringen of contour gesneden. Wij snijden jouw muursticker in alle mogelijke contouren. Hiermee valt jouw organisatie extra op en dat is nu precies de bedoeling. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een muursticker via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Muurstickers met eigen tekst en logo's bestellen

Ben je op zoek naar een opvallende muursticker om jouw organisatie of boodschap extra onder de aandacht te brengen? Of een muur eenvoudig omtoveren tot eyecatcher? Kies dan voor een full colour muursticker van DVC! Ontwerp jouw muursticker zelf of laat onze specialisten één voor jouw ontwerpen. Vraag online een offerte aan via de webshop van DVC. Altijd de beste muurstickers met gegarandeerd een top resultaat.

Muurstickers voor jouw bedrijf

Muurstickers kunnen worden ingezet om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten of om een tijdelijke actie extra onder de aandacht te brengen in jouw winkel of showroom. Bovendien zorgt een muursticker voor extra exposure aan jouw reclame uiting. Muurstickers worden op maat gemaakt, hebben een gunstige prijsstelling en gaan lang mee.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom muurstickers met eigen ontwerp bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit muurstickers met full colour bedrukking;
  • Keuze uit verschillende maten en vormen. Wij stemmen het ontwerp af op jouw wensen;
  • DVC zorgt voor het beste eindresultaat, haarscherpe opdruk.

Vraag direct online een offerte aan voor een muursticker via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.